Haberler

"Aynı Şeyleri Giyiyor" Diye Eleştirilen Düşes, Kesenin Ağzını Açtı

Güncelleme:

İngiltere düşesi Kate Middleton, "aynı kıyafetleri giyiyor" diye sık sık eleştiriliyordu. Düşes, bu eleştirileri yapanların ağzını kapattı. 270 bin TL'ye verip kıyafet aldı

Bir giydiğini defalarca giyen, hatta bu yüzden adı "tutumlu Düşes"e çıkan Middleton bu kez kesenin ağzını açtı ve gardırobu için geçmişe oranla çok yüksek bir harcama yaptı.

3 AYDA 270 BİN TL HARCAMA YAPTI

35 yaşındaki iki çocuk annesi Middleton'ın, 2017'nin sadece ilk üç ayında kıyafetleri için 57 bin Sterlin (yaklaşık 270 bin TL) harcama yaptığı ortaya çıktı. Middleton'ın 2016'daki kıyafet harcamaları toplam 174 Bin Sterlin olarak belirtilmişti. Düşes, 2015 yılında boyunca da gardrobu için sadece 43 Bin Sterlin harcamıştı.


ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Yılın geri kalanında da katılacağı etkinlikler düşünülürse, 2017'nin Kate Middleton'ınen pahalı yılı olacağı öngörülüyor. Bu durum Kate Middleton'ın üzerine eleştiri okları yağmasına da neden oldu. Bazıları "Bizim vergilerimizle giyiniyor, üstelik ne için, yılda birkaç saat sözde görev gereği" yorumunu yaptı.


HAYRANLARI SAHİP ÇIKTI

Hayranları ise her zamanki gibi Middleton'ı destekleyerek "Aynı kıyafeti birkaç kere giydiğinde onu cimrilikle suçluyorsunuz, oysa kıyafete para harcadığında da bu kez müsrif diye eleştiriyorsunuz" yorumunu yaptı.



Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kate Middleton Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title