Haberler

Aynı Otobüste Şehit Oldular, Aynı Araçla Otopsiye Götürüldüler

Güncelleme:

Şehit polisler Beşir Kurt, Emrah Horoz ve Fatih Çevik, Sivas'taki otopsi işlemlerinin ardından cenazeleri görev yaptıkları Malatya'ya götürüldü.

Şehit POLİSLERE MALATYA'DA TÖREN

Şehit polisler Beşir Kurt, Emrah Horoz ve Fatih Çevik'in Sivas'taki otopsi işlemlerinin ardından cenazeleri görev yaptıkları Malatya'ya akşam saatlerinde getirildi. Malatya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama törenine Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile şehit yakınları ve emniyet mensupları katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehit polislerin özgeçmişleri okundu. Bu sırada tören alanında bulunan şehitlerin aileleri gözyaşlarına boğuldu. Şehit polis Fatih Çevik'in 3 aylık kızı Elif Sena da babasını uğurlama törenine katılırken, törende duygu dolu anlar yaşandı.

Törenin ardından Malatyalı şehit polis Beşir Kurt'un cenazesi yarın öğlen namazı sonrası toprağa verilmek üzere Malatya Şehir Mezarlığı morguna konulurken, şehit polis Emrah Horuz'un cenazesi memleketi Elazığ'a, Fatih Çevik'in cenazesi ise Mersin'e götürüldü. - Kurt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Kamçı Malatya Sivas Politika Güncel Haberler

title