Haberler

Aymod, 7-10 Kasım Tarihleri Arasında Cnr Expo İstanbul'da Başlıyor

Ayakkabı sektörünün Türkiye'deki en büyük buluşması AYMOD, 7-10 Kasım 2012 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da başlıyor.

Ayakkabı sektörünün Türkiye'deki en büyük buluşması AYMOD, 7-10 Kasım 2012 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da başlıyor. Fuar, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından açılacak.

Ayakkabı sektörünün Türkiye'deki en büyük buluşması AYMOD, 7-10 Kasım 2012 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da başlıyor. Dünyaca ünlü ayakkabı ve moda fotoğrafçısı İtalyan Danilo Fasoli CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek fuarı özel davetli olarak ziyaret edecek. Aralarında Adidas, Avon Cosmetics ve Yamaha gibi markaların da yer aldığı pek çok üreticinin katalog çekimlerini gerçekleştiren ünlü fotoğrafçı, AYMOD'a özel fotoğraflar çekecek.

AYMOD kapsamında düzenlenecek defilede ise 2013 İlkbahar-Yaz modası ürünler sergilenecek. Pozitif Fuarcılık ve Fashion TV işbirliği ile yapılacak defilede aralarında Ece Gürsel, Şenay Akay, Şebnem Schaffer gibi ünlü mankenlerin de yer aldığı 15 manken sezon trendlerini tanıtacak.

Fashion TV'ye ait ayakkabı koleksiyonu "Fashion Paris"in ilk lansmanı da fuar kapsamında düzenlenecek bir etkinlikle yapılacak. Lansmanda ünlü mankenler görev alacak. Fuar, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından açılacak. - İstanbul

Kaynak: ANKA / Ekonomi

İstanbul Çağlayan Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title