Haberler

Aylin Nazlıaka'ya İkinci Şok! Partinin Sitesinden İsmi ve Fotoğrafı Kaldırıldı

Güncelleme:

CHP'de Atatürk'ün fotoğrafının indirildiği iddialarının ardından disipline sevk edilen Aylin Nazlıaka'nın ismi ve fotoğrafı, partinin internet sitesindeki listelerden çıkarıldı.

CHP Parti Meclisi (PM) tarafından kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) sevk edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın ismi ve fotoğrafı, partinin internet sitesindeki listelerden çıkarıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplanan PM, "bir milletvekilinin odasındaki Atatürk resminin indirilmesi" iddialarıyla ilgili olarak Nazlıaka'nın YDK'ya sevkine karar verdi.

YÜKSEK DİSİPLİN KURULU 17 ŞUBAT'TA TOPLANACAK

YDK, 17 Şubat'ta toplanarak dosyayı inceleyecek ve Nazlıaka'dan savunmasını isteyecek. CHP YDK henüz ilk toplantısını gerçekleştirmeden, Nazlıaka'nın hem fotoğrafı hem de bilgileri partinin resmi internet sitesindeki listelerden çıkarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aylin Nazlıaka Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Erol:

Yapmayın değerli büyüklerimiz Aylin hanım çok aktif çalışkan biri onun gibilere çok ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz. Ayrıca Ankaralı olarak o bizim vekilimiz hertürlü desteğe hazırız.

3
4
yanıtYanıtla
Oz:

Ulan yararını gören oldumu! Hdp ye çak; ardın poster vakası! Partisine düşman yahu havuz medyasına malzeme çıkarıyor başka işi yok

yanıt2
yanıt0
FARUK:

Bence bu Aylin Nazlıaka ve Atatürk resminin indirilmesi olayında Akpliler ortalığı karıştırdı

4
2
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Atatürkün resmini indiren Atatürkün kurdugu partiden atilmali. Dagdan gelip bagdakini kovan zihniyet. Bu kadin Nazlikayi destekleyecegine onu kendisine rakip görüp bahane ile partiden ihrac ettirmek istiyor. Seni daha kimse tanimiyor. Geldigin gibi git, partiyi karistirmanin ne alemi var. Nazliaka´yi herkes taniyor ve secmenin sevdigi bir politikaci. Sen bu tutumunla hicbir kadin secmenden oy alamazsin. Sen daha parti icinde uyumlu calismayi bilmiyorsun. En iyisi git evinde otur, yemek yap cocuk bak

4
2
yanıtYanıtla
ankara:

bu chp sözcüsü hırıstıyan çoğu pkkdesdekcisi devlet düşmanı . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
nolcak sankiMobil-ANDROID:

rezitanslari var bisey olmaz.

3
0
yanıtYanıtla
SİVAS:

BU PARTİ ARTIK ATATÜRKÜN PARTİSİ DEĞİL DEVLET MİLLET DÜŞMANLARININ TÜRKİYEYİ PARÇALAMAK YOK ETMEK İÇİN BİRARAYAGELEN İNSANLAR TOPLULUĞU ARTIK ANLAYIN EŞEKLER. . . . . . ABD NIYE DESTEKLİYOR CHPYİ

2
1
yanıtYanıtla
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ:

BU KADIN ÇOK TEHLİKELİ VE SALAK PARTİYİ MASKARAYA DÖNDERİYOR CHP. HEMEN BUNU ÇÖPE ATMASI LAĞZIM PARTİYİ ZANDA BIRAKIYOR AYKÜSÜ ÇOK DÜŞÜK

1
0
yanıtYanıtla
Akmal:

Tam bir tetikçi

0
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Arhavilili salak. Ben Atatürke hakaret eden hicbir pacavrayi okumam. Hadi git ordan Türkiye ve Atatürk düsmani pislik.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title