Haberler

Aykan Erdemir'den 'C-84' Adlı Romana Maketli Tanıtım 2

Aykan Erdemir'den 'C-84' adlı romana maketli tanıtım \t CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, cezaevinde bulunan Hüseyin Demir'in yazdığı 'C-84' adlı romanı Demir'in kartondan yapılmış maket resmiyle tanıttı.

Aykan Erdemir'den 'C-84' adlı romana maketli tanıtım

\t

CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, cezaevinde bulunan Hüseyin Demir'in yazdığı 'C-84' adlı romanı Demir'in kartondan yapılmış maket resmiyle tanıttı.

CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir,, kendisinin öğrencisi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın da TBMM'de danışmanı olan ve şu anda cezaevinde bulunan Hüseyin Demir'in maket resmi ile meclis basın merkezine geldi. Burada Erdemir, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte Hüseyin Demir'in yazdığı 'C-84' adlı roman hakkında bilgi verdi.

Türkiye'deki adaletsiz düzenin Demir'in kendi romanının tanıtımını bizzat yapmasına izin vermediğini belirten CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, 'Bugün peçeteden hallice evraklarla yolsuzlukları aklayanlar umuyorum ki peçeteden bile hallice olmayan kanıtlarla mahkum ettikleri Hüseyin Demir'leri, bu ülkenin gençlerini, öğrencilerini bu utançla izlerler ve kurdukları bu acımasız düzenle ilgili biraz olsun utanırlar. Biz vicdan sahibi herkesi Hüseyinlere sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi.

Gazetecilerin, Demir'in neden cezaevinde bulunduğu sorusuna, Ağbaba, "Bir dijital delille, ismi bir kağıtta yazıyor diye ceza aldı. Bir örgüte üye olduğunu yazıyor" yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Demir Aykan Erdemir Veli Ağbaba Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title