Haberler

Ayhan Bölükbaşı Tekirdağ'a Geldi

Güncelleme:

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Tekirdağ'a gelerek Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr Adem Dalgıç'ı makamında ziyaret etti.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağlı işadamı Nihat Efe ile birlikte Tekirdağ Belediyesi'ne gelen Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Başkan Dalgıç ile yaklaşık yarım saatlik bir görüşme yaparken ziyaret sebebini nezaket ziyareti olarak açıkladı.

Hoş sohbetin ve yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi aktarımının yapıldığı ziyaret sonrasında Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, federasyona bağlı derneklere yaptığı katkılardan dolayı Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a teşekkür plaketi ile "Balkanlar ve Göç" isimli kitabı takdim etti.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Efe de ayrıca başkanı olduğu Tekirdağlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği adına Başkan Dalgıç'a katkılarından dolayı plaket verirken ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Dalgıç, "Görev süremiz boyunca tüm sivil toplum kuruluşlar ile dayanışma halinde olduk ve elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalıştık. Bir nebze olsun destek verebildiysek ne mutlu bize" açıklamasında bulundu.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve karşılıklı başarı dilekleri ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tekirdağ Belediyesi Adem Dalgıç Rumeli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title