Haberler

Aydınspor 1923'ün Yeni Başkanı: "Birlik Olalım"

Aydınspor 1923'ün yeni başkanı Murat Kalaycı, "Gelin birlik olalım, Aydınspor'un şanlı tarihini yeniden yazalım" dedi.

Aydınspor 1923'ün yeni başkanı Murat Kalaycı, "Gelin birlik olalım, Aydınspor'un şanlı tarihini yeniden yazalım" dedi.

Pazartesi akşamı 282 üyenin katılımıyla gerçekleşen olağanüstü kongrede göreve seçilen Murat Kalaycı, öncelikli olarak kulübün 7 milyon 200 bin TL'lik borcunu ödemeyi hedeflediklerini söyledi. "Futbol sadece bir oyun değil, ekonomik bir sektördür" diyen Başkan Kalaycı, "Biz bir sistemi oturtmak ve sadece bu kulübe hizmet etmek için buradayız" ifadesini kullandı.

Kişisel hiçbir beklentisi olmayan, kendi alanlarında tanınmış isimlerden kurulu güçlü bir yönetim oluşturduklarını dile getiren Murat Kalaycı, görev dağılımını yapar yapmaz kolları sıvayacaklarını belirtirken şöyle devam etti:

"İlk etapta teknik heyetle görüşüp, takımla ilgili rapor alacağız. Yaptığımız ilk tesbitlere göre orta saha ve forvette takviyeye ihtiyaç var. Ancak kimlerin alınacağınaı, kadrodan kimlerin gönderileceğine teknik direktörümüz Akif Başaran karar verecek."

İŞTE YENİ YÖNETİM

Aydınspor 1923'ün yeni yönetim kurulu Murat Kalaycı, Erdal Sakallı, Veysel Kılıç, Yusuf Gezici, Mustafa Yaşar, Yüksel Macaroğlu, İbrahim Gürdal, Cengiz Süne, İlhan Aygüneş, Erkan Kacar, Bilal Alhan, Cüneyt Subaşı, Deniz Sarıkan, Metin Başaran ve Niyazi Şanlıdağ'dan oluştu.

GEZEROĞLU İSTİFA ETTİ

AYDINSPOR 1923 Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu ise istifa etti. Gezeroğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"16 hafta boyunca kulübümüze ve şehrimize hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Elimizde kendisini ispatlamış, başarılı bir kadro var. Hepsi, bugüne kadar özverileriyle mücadele etti. Görev yaptığım süre boyunca bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum." - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Murat Kalaycı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title