Haberler

Motosiklet Traktöre Çarptı: 1 Ölü 1 Yaralı

Güncelleme:

Aydın'da, motosiklet traktöre arkadan çarptı, çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen sürücü Kerem Şahin Yaşan yaralanırken, arkadaşı olay yerinde can verdi.

Aydın'da, motosiklet traktöre arkadan çarptı, çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen sürücü Kerem Şahin Yaşan (17) yaralanırken, arkadaşı Halil Yetişkin (17) olay yerinde can verdi. Kaçan traktör sürücüsünün yakalanmaya çalışıldığı öğrenildi.

Kaza, Aydın- Denizli Karayolu Pınardere Mevkii'nde bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Nazilli'de ikamet eden Kerem Şahin Yaşan (17) ve arkadaşı Halil Yetişkin (17), 09 R 5241 plakalı motosikleti ile Aydın'a gezmeye geldi. Bir süre eğlenen iki arkadaş daha sonra tekrar Nazilli İlçesi'ne dönmek için yola çıktı. Kerem Şahin Yaşan'ın kullandığı motosiklet Pınardere Mevkii'ne geldiğinde, aynı istikamete seyir halinde olan 09 EC 771 plakalı traktöre arkadan çarptı. Sürücüsü tespit edilemeyen traktör kazanın ardından olay yerinden kaçtı. Çarpma sonucu motosikletten düşen Kerem Şahin Yaşan yaralanırken, arka koltukta yolcu olan arkadaşı Halil Yetişkin olay yerinde can verdi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Kerem şahin Yaşan'ı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Jandarma, kaçan traktör sürücüsünü tespit etmek için çalışma başlattı. Halil Yetişkin'in cesedi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınardere Denizli Nazilli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

selenay taş:

mekanın cennet olsun abım senı sevıyoruz hep kalbımızdesın senı unutmıyacagz 3 :(

7
0
yanıtYanıtla
Fatih Kalbur:

Mekanın cnenet olsun kardeşim biz senisz nabacaz :((

6
0
yanıtYanıtla
yunus emre karamanmobilWeb@haberler.com:

kardeşim seni özledim . mekanin cennet olsun. allah ailesine ve dostlarına sabır versin.

5
0
yanıtYanıtla
galipmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin lütfen hiz yapmayin kardeslerim .

3
0
yanıtYanıtla
OGUZHAN İSMAİL:

MEKANIN CENET OLSUN HALİL ABİ

3
0
yanıtYanıtla
gülşah erkol:

mekanın cennet olsun kardeşim seni hiç unutmucaz :( :( :(

2
0
yanıtYanıtla
Zeki Emre Sayar:

ah be halil ah be canım arkadaşım allah rahmet eylesin ne işiniz vardı aydın''da be of of allah rahmet eylesin allah ailene sabır versin canım kardeşim ya mekanın cennnet olsun :(

1
0
yanıtYanıtla
BURCU:

İYİKİDE ÖLMÜŞ YOKSA BİRİNİN BAŞININ ETİNİ YERDİ

1
0
yanıtYanıtla
doğan uçar:

mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
galipmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin lütfen hiz yapmayin kardeslerim .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title