Haberler

Aydın - Minibüslere Kaçak Yakıt Denetimi

Minibüslere kaçak yakıt denetimi AYDIN kent merkezinde, polis tarafından bir haftadır yürüten çalışmada, özel halk minibüsleri ile okul servis minibüsleri denetlendi.

Minibüslere kaçak yakıt denetimi

AYDIN kent merkezinde, polis tarafından bir haftadır yürüten çalışmada, özel halk minibüsleri ile okul servis minibüsleri denetlendi. Minibüslerin yakıt depolarından alınan yakıt örnekleri test edildi, kaçak olup olmadığı incelendi.

Aydın kent merkezinde bir haftadır gerçekleştirilen çalışmada; yaklaşık 180 özel halk minibüsü ve yaklaşık 300 okul servis minibüsü denetlendi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği, İl Jandarma Komutanlığı Mali Suçlar Büro Amirliği, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı denetlemede; minibüslerin yakıt depolarından alınan yakıt örnekleri test edildi. Kaçak olup olmadığı kontrol edildi. Denetimlerde kaçak mazot kullanan kimseye rastlanılmadığı bildirildi. Öte yandan; Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de minibüslerin evraklarını kontrol etti. Evrak kontrolünde de herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı kaydedildi.

Minibüslerde yapılan denetimleri desteklediklerini söyleyen minibüs sürücüsü Özcan Öz, "Biz kurallara uyuyoruz. Herkesin de uyması gerekiyor. Bütün evraklarımız tam olduğu gibi kaçak mazot da kullanmanın araçlarımıza zarar verdiğini biliyoruz" dedi. Öğrenci velileri de çocuklarını emanet ettikleri servislerin güvenli olması gerektiğini belirterek, "Bu tür denetimlerin daha sıklıkla yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title