Haberler

Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Etkinliklerle Kutlandı

Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92'inci yılı Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Volkicar yarışları ve Volkan Konak konseri ile kutlandı.

Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92'inci yılı Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Volkicar yarışları ve Volkan Konak konseri ile kutlandı. Volkicar yarışlarında direksiyon başına geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, pistte şov yaptı. Sevilen sanatçı Volkan Konak da bir hemşerisinin isteğini kırmayarak sevgilisi ile barışmasına aracılık etti.

Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92'inci yılı sabah yapılan törenin ardından ünlü rallici Volkan Işık tarafından tasarlanan V1 Challenge'de 2014 sezonunun 3'üncü ayağı ile devam etti. 18 pilotun katılımı ile gerçekleşen yarışta Volkicar otomobiller, motorspor severlerin karşısına çıktı. Pilotlar yarış öncesinde son kontrollerini yaparak pistte ısınma turları attı. Sıralama turlarının da tamamlanmasının pilotlar yarış için son hazırlıklarını yaptı. Sıralama turlarının ardından Volkicar otomobilinin pilot koltuğuna geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu pistte bir tur attıktan sonra spint attırarak şov yaptı. Eleme usulüyle gerçekleşen yarış sonucunda Can Tolon, Aydın etabı birincisi olarak 6 bin lira, Koray Muratoğlu ikinci olarak 4 bin lira, Burak Çukurova da üçüncü olarak 2 bin lira ödülün sahibi oldu. Yarışma sonunda podyuma çıkan pilotların ödüllerini veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yapacağımız özel bir pistte hız tutkunlarına hizmet vermek istiyoruz. Hız cadde de değil pistte yapılmalı" dedi.

VOLKAN KONAK COŞTURDU

Yarışların ardından kutlamalar Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen Volkan Konak konseri ile devam etti. Konser öncesi sadece kadınlardan oluşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı mini bir konser verdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu burada yaptığı konuşmada, "Kurtuluş Savaşı'nın iki kez işgal edilip iki kez kurtarılan tek kenti Aydındır. Aydın, bağımsızlık ve özgürlük benim karakterimdir diyenlerin memleketidir" dedi. Gecede Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen logo yarışmasını kazanan Seyfi Güloğlu 20 bin liralık hediye çekini aldı.

Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Volkan Konak, şarkıları ile Aydınlı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konak, ayrıca kendi doğduğu köyden gelen bir hayranının Aydın'da yaşayan kız arkadaşı ile barışma isteğine aracılık ederek kefil olduğunu söyledi. Kutlamalar havai fişek gösterisi ile son buldu. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlem Çerçioğlu Volkan Konak Volkan Işık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title