Haberler

Aydın'da Mehmet Al'dan Yönetime Tepki

Aydınspor 1923'te Mustafa Şen'le birlikte süresiz kadro dışı bırakılan kaptanı Mehmet Al, sosyal medya üzerinden yönetime sert göndermelerde bulundu.

Aydınspor 1923'te Mustafa Şen'le birlikte süresiz kadro dışı bırakılan kaptanı Mehmet Al, sosyal medya üzerinden yönetime sert göndermelerde bulundu. Sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı açıklamada yönetimi, "Taraftarın hayalleri, kendilerinin ekmeği ile oynamakla" suçlayan tecrübeli futbolcu, "Zamanı gelince bu yürekli Aydın halkı her şeye öğrencek" ifadesini kullandı.

"Bu şerefli efelerin şehrinde bu güzel takımın kaptanlığını yapmaktan onur duydum" diyen Mehmet Al, "Sezon başında beri bizim yanımızda olan, bu takım düşer diyenlere inat birlik olup şampiyonluk potasına sokturan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" diye yazdı. Tecrübeli oyuncu uzun süre hesabında yer alan yazıyı bu sabah kaldırdı. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Mehmet Al Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title