Haberler

Aydın'da Kırmızı Işık Faciası: 3 Ölü

Güncelleme:

Aydın'da meydana gelen trafik kazasında ışık ihlali yapan kamyon, otomobile çarptı. Kamyonun altında metrelerce sürüklenen araçta bulunan 3 kişilik aile hayatını kaybetti.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ışık ihlali yapan kamyon, otomobile çarptı. Kamyonun altında 25 metre sürüklenen otomobilde bulunan 3 kişilik aile hayatını kaybetti.

IŞIK İHLALİ YAPAN KAMYON, ARACA ARKADAN ÇARPTI

Kaza, bu sabah saat 08.30 sıralarında Kuyucak ilçesi yakınlarındaki Aydın- Denizli karayolu Karacasu Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın'dan Denizli yönüne seyir halinde olan ve kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Özkan B. (43) idaresindeki 09 JN 895 plakalı kamyon, Karacasu'dan Nazilli'ye gitmekte olan Gültekin Kocaköse'nin (50) kullandığı 09 H 3130 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle aracı altına alarak sürüklemeye başlayan kamyon, 25 metre sonra durabildi.

BİR AİLE YOK OLDU

Kazada otomobil sürücüsü Gültekin Kocaköse ile eşi Tennur Kocaköse (47) olay yerinde hayatını kaybetti. Kısa sürede bölgeye ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralanan ailenin 3,5 yaşındaki oğulları Fırat Kocaköse'yi hayatta tutabilmek için büyük mücadele verdi. Kalp masajı yapılan küçük çocuk, ambulansla Nazilli'ye sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.

KAMYON ŞOFÖRÜNÜ DARP ETMEK İSTEDİLER

Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kaza bölgesine gelerek çalışmaları yerinden takip etti. Acı haberi alarak olay yerine gelen ailenin yakınları sinir krizi geçirdi. Kamyon sürücüsünü darp etmek isteyen ailenin yakınları, güçlükle sakinleştirildi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazada hayatını kaybeden sürücü Gültekin Kocaköse'nin araç içerisinde sıkışan cenazesi, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartıldı. Üç kişilik ailenin cenazeleri otopsi için Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan Aydın-Denizli karayolu, polis ekiplerinin önlemleri altında yeniden ulaşıma açıldı. Üç kişinin ölümüyle ilgili olarak kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Kuyucak Nazilli Aydın Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (41)

zazaMobil-ANDROID:

allah belani versin kamyoncu

9
3
yanıtYanıtla
candi:

kamyon şöforunun tasarlayarak ve canavarca his le adam öldürmekden ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına temyiz yolu kapalı olmasına oy birliğiyle karar verildi dava kapanmıştır.

11
0
yanıtYanıtla
hasan:

yazık yaa günün en kötü haberi

11
0
yanıtYanıtla
SAİTmobilWeb@haberler.com:

ölen köylülerime Allah rahmet eylesin. çok üzüldük. kamyon şöförü inşallah hapisten çıkmaz.

8
1
yanıtYanıtla
YORUM:

ŞEREFSİZ AİLEYİ YOK ETTİ. BEKLESE IŞIKTA NE OLURDU. UMARIM EN EN EN YÜKSEK CEZAYI ALIR. BÖYLE BİR ACININ TELAFİSİ DE YOK ASLINDA. ALLAH AİLESİNE SABIRLAR VERSİN.

9
0
yanıtYanıtla
POYRAZ:

HEP ODUNLAR KAMYON ŞOFÖRÜ OLMUŞ

8
0
yanıtYanıtla
ferit:

Yavaş be kardeşim yavaş gidin. Yazık

7
1
yanıtYanıtla
Emrullah ERDOĞAN:

yıllardır bu kavşakta biz karacasulular ana yola girmek için pür dikkat kesilir belki 10-15 dk arabaların olmadığı bir zamana denk getirmeye çalışırdık. şimdi çok şükür ışıklar yerleştirildi. ama o ışıklar keşke sürücülerinde beynine yerleştirilebilse. Kamyon şöförününde ruh halini kamyon camındaki yazı ve bununla alakası bulunmayan sembolden anlayabiliyorum. geride 2 çocuk Allah sabır versin. ilçemizinde başı sağolsun

6
1
yanıtYanıtla
Nuray:

Cok üzücü Allah Rahmet eylesin. . Böyle bir Kazanin benzerini yaklasik iki ay önce bizde yasadik malesef, Neresinden bakarsaniz bakin sag kurtulma sansi olmayan kazadan cok sukur burnumuz kanamadan ciktik 5 kisi, bizede carpan Tankerdi ve sürücüsü olayda hatasini halen kabul etmiyor normal seritte giderken bizi sag seritte SIKISTIRDI ordan sol seride savurdu ve ters yöne döndük ve biz o arabadan sag ciktik herkes bizim kadar sansli olamayabiliyor ne yazikki. .

5
2
yanıtYanıtla
karacasu...mobilWeb@haberler.com:

böyle komyonculari yakacaksin Vicdansiz adam 2 cocugu yetim birakti o cocuklar ne olacak serefsiz adam pislik herif

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title