Haberler

Aydın'da Davutoğlu'na Pankartlı Protesto! 4 Kişi Gözaltında

Güncelleme:

Ulusalcı görüşleriyle bilinen TGB, AK Parti İl Kongresi'ne katılmak için Aydın'a giden Başbakan Davutoğlu'nu "Aydın'da efe, Paris'te bebe" yazılı pankartla protesto etti.

AK Parti İl Kongresi'ne katılmak için bugün Aydın'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu protesto eden bir pankartı üst geçide astığı gerekçesiyle Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi dört kişi gözaltına alındı.

ÜST GECİDE ASTILAR

Bir grup TGB'li, Aydın İl Kongresine katılmak için kente gelecek AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu protesto etti. TGB'li grup, bugün sabah saatlerinde, Aydın- Denizli Karayolu Forum Aydın Kavşağı yakınlarındaki üst geçide 'Aydın'da Efe, Paris'te bebe' yazılı pankart astı.

TGB İL SEKRETERİ DE GÖZALTINA ALINDI

Polis pankartı indirirken Ümit Arslan, Barış Çakır ve Okan Vardarlı olay yerinde, TGB İl Sekreteri Aykut Güler da kent merkezi sevgi yolunda yürürken gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin sosyal paylaşım sitesine koydukları fotoğrafta polis otosunda öz çekim yaptığı görüldü.

"FRANSA'DA EZİK DURAN BAŞBAKAN AYDIN'DA EFE OLDU"

TGB Aydın İl Başkanı Uğur Aykaç, "Başbakan'a burada Başefe unvanı verilecekmiş. Aydınlılar olarak böyle bir unvan olmadığını biliriz. Fransa'da ezik duran Başbakan'ın Aydın'da efe olmasını eleştiren arkadaşlarımız gözaltına alındı. Şuan da ben başta olmak üzere birçok arkadaşımızın evlerinin önünde polis bekliyor. Dışarı çıkmamız engelleniyor. Ancak sürprizlerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Gençlik Birliği Ahmet Davutoğlu Ak Parti Aydın Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (161)

kımsın:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınchp gıbı bır köpegın pesınde gıtmektense akp ye razıyız

21
49
yanıtYanıtla
artvinli:

akpliler birsey sormak istiyorum , dünyanin en pahali elektrigini, dogalgazini , etini , sütünü tüketmekten cokmu memnunsunuz

52
17
yanıtYanıtla
burdurlu:

neden gözaltı? adamlar küfür mü etmiş? gayet esprili bence.

51
18
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

Efeler diyari egeye güveniyorum egeyi yobazlara hirsizlara vermezler

44
23
yanıtYanıtla
bravo diyorum:

harika yazmışlar pankartı helal olsun

47
20
yanıtYanıtla
Tc Mobil-IOS:

Lak diye oturmus yazanin eline saglik

47
19
yanıtYanıtla
UZAYLI:

SALIVERİN KÜÇÜK ENİŞTEYİ TUTMAYIN :)))

54
12
yanıtYanıtla
ulusalcı:

Rahmetli ecevit hükümetteyken her hafta cuma günü beyazıt camii de çıkışta gösteri yaparlardı bu akpnin alt yapıları birgün bile polis tutuklamadı kimseyi şimdi akp alehine bıraktık sözleri tweetlere pankarta bile tahammüleri yok işte fark bukadar açık ve net

48
10
yanıtYanıtla
tatlıcı:

şu küfürcü akp yalakaların yayınlamıyın kardeşim adamların ne fikri var ne zikri boşboş konuşuyorlar

46
12
yanıtYanıtla
halil aga:

yalan yok, ben bu adami hic sevmezdim. . . . . . bu biseyler yapmaya calisiyo. . . . . dogru yada yalnis, adamda icraat var. . . . cok asabi ama cokta sogukkanli. . . . ilk defa sayin ERDOGAN diye yaziyorum. . . . . . siz bu milletin basina 20 sene önce gelecektiniz, bizim tek kaybimiz budur. . . . . basimizdan eksik olma UZUN ADAM

16
40
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title