Haberler

Aydın'da 1 Mayıs'a İki Kutlama

Aydın'da 1 Mayıs'a iki kutlama Aydın'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sendika ve sivil toplum örgütlerinin ortak program hazırlayamaması nedeniyle aynı güzergahta iki ayrı programla kutlandı.

Aydın'da 1 Mayıs'a iki kutlama

Aydın'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sendika ve sivil toplum örgütlerinin ortak program hazırlayamaması nedeniyle aynı güzergahta iki ayrı programla kutlandı.

Aydın'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü iki ayrı kutlama programına sahne oldu. Ortak bir program üzerinde uzlaşamayan sendika ve sivil toplum örgütleri, üç saat arayla aynı güzergahta iki ayrı kutlama yaptı. Zafer Meydanı'nda saat 13.30'da başlayan ve HDP, KESK, DİSK, TMMOB ile Aydın Tabipler Odası öncülüğünde gerçekleştirilen ilk kutlamanın ardından; saat 16.30'da ise Belediye İş, Eğitim-İş, Tüm Yerel-Sen, Genel Sağlık İş, Tarım Orman İş, Jeoloji Mühendisleri Odası ve Alevi Kültür Derneği'nden oluşan grubun düzenlediği ikinci kutlama gerçekleştirildi.

Her iki programda da Zafer Meydanı'nda toplanan katılımcı gruplar, Doğu Gazi ve Hükümet Bulvarı güzergahında yürüyerek 1 Mayıs kutlamaları için tahsis edilen Atatürk Kent Meydanı'nda buluştu. Kutlamalara konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde halaylar çekilmesiyle devam edildi. Aydın Emniyet Müdürlüğü, her iki yürüyüş ve kutlama için geniş güvenlik önlemleri aldı. Her iki kutlamada da 580 polis memuru görev yaptı.

DİDİM'DE İŞÇİ ÖLÜMLERİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Aydın'ın Didim İlçesi'nde de1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Didim 1 Mayıs Platformu tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen kutlamalarda türküler söylenip, sloganlar atıldı. Didim Belediyesi önünde toplanan Disk Genel-İş, Eğitim-Sen, SES, BES, Tüm Bel Sen, Emekli Sen, Diş Hekimleri Odası, ABKM ve Cem Evi, Akbük Hacı Beştaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Kibele, Didim Derneği, Didim Umut Tiyatrosu, Didim Yenikapı Tiyatrosu, Haziran, CHP, EMEP ve HDP temsilcileri İnönü Bulvarında yürüyüşe başladı. Kortejinin önünde geçen yıl Soma'da hayatını kaybeden Didimli işçi Erdal Demirel ile Didim'de hayatını kaybeden işçiler Muhsin Şengönül, Kadir Yılmaz ve Levent Bakay'ın fotoğraflarının yer aldığı 'İşçi ölümleri kaza değil, cinayettir' yazılı afiş taşındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tabipler Odası 1 Mayıs Didim Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title