Haberler

Aydın Büyükşehirden Koçarlı'ya Modern Belediye Hizmet Binası

Aydın Büyükşehirden Koçarlı'ya modern belediye hizmet binasıAYDIN'nın Koçarlı ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 milyon 127 bin lira harcanarak Koçarlı Belediyesi ile ortak kullanılmak üzere altı katlı olarak yaptırılan hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Aydın Büyükşehirden Koçarlı'ya modern belediye hizmet binası

AYDIN'nın Koçarlı ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 milyon 127 bin lira harcanarak Koçarlı Belediyesi ile ortak kullanılmak üzere altı katlı olarak yaptırılan hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Gündoğan Mahallesi, Çine Caddesi'ndeki 4 bin 800 metrekarelik alana yaptırılan hizmet binasının açılışı için düzenlenen törene CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Aydın milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Hüseyin Yıldız, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl ve ilçe teşkilatı üyeleri, çevre ilçelerin belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa katılanlar, ellerinde Türk bayrakları taşıdı. Tören Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı'nın gösterisiyle başladı.

"NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİNDE OLUR"

Törende konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hizmet binasının açılışı nedeniyle duyduğu heyecanını dile getirip, "Koçarlı'ya söz verdiğimiz hizmetleri teker teker yerine getiriyoruz. Koçarlılı olmaktan gurur duyuyorum ve Aydınlı olmaktan şeref duyuyorum. Sizlere hizmet etmekten şeref duyuyorum. Yapılan binada Koçarlı ve Büyükşehir Belediyesi olarak ortak hizmet vereceğiz. Artık işleriniz daha hızlı görülecek. Koçarlı ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ayrı bir özelliği var. İddia ediyorum Türkiye'de sosyal belediyeciliği uygulayan belediye Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi'dir. 3 yılda 29 milyon yatırım yapmışız yeter mi? Yetmez, 2019'a kadar bu yatırımlar 59 milyon olacak. Nazar etme ne olur çalışta senin de olur" dedi.

"17 NİSAN'DA SANDIKTAN 'HAYIR' ÇIKSIN"

"Topuklu Efe Aydın'ı nasıl yönetiyorsa CHP'de Türkiye'yi öyle yönetecek" diyerek konuşmasına başlayan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de şunları söyledi:

"Biz başkanlık sistemi istemiyoruz. Onlara sorduk: '15 yıldan beri bu ülkeyi yönetiyorsunuz. Hangi yetkiniz eksik. Hangi istediğiniz kanunu çıkarmanıza engel oldukta, terörü, yoksulluğu, işsizliği ortadan kaldırmadınız? Cevap yok. '16 Nisan'da hangi yetkiyi alacaksınızda terör, yoksulluk ve işsizlik azalacak?' Cevap yok. Sadece, 'Bu yetkileri bana verin.' Cumhurbaşkanı, partililerine 'Siz, MHP'yi sağlam tutun. Ben yetkiyi gider halktan söker, alır gelirim' diyor.

Çağdaş ve demokrat Aydın, Türkiye'nin bu süreçte felakete sürüklenmesine izin verecek misiniz? Hayır, hayır, hayır. 17 Nisan sabahı onlar kazanırsa biz öteki olacağız. Herkes üzülecek, kutuplaşma sürecek. Ama eğer, 'hayır' kazanırsa ne Cumhurbaşkanı değişecek ne de başbakan değişecek."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran da, ise, "Aydın'da büyümedim ama kendimi Aydın'da büyüttüm. Adımı, soyadımı yazmayı burada öğrendim. 'Napcaz gari' demeyi burada öğrendim. 'Ne mutlu Türk'üm diyene' demeyi burada öğrendim" dedi.

"HALK İSTER BİZ YAPARIZ"

CHP'li Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk de "Koçarlı'da yarım asır önce eski belediye başkanlarımızdan Mevlit Şahit tarafından yaptırılan belediye Hizmet binamız halkımızın ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma gelmişti. Bizde yeni belediye hizmet binasını yaparak bugün açılışını yapıyoruz. Bizim işimiz hizmet. Halk ister biz yaparız" dedi.

Konuşmaların ardından, dualar eşliğinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, beraberindeki protokol üyeleri ile kurdelesini keserek belediye hizlet binasını hizmete açtı.

5 milyon 127 bin lira harcanarak yaptırılan binanın ilk beş katının Koçarlı Belediyesi, altıncı katın ise Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Başkanlığı (ASKİ) tarafından kullanılacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yasemin Öney Özgür Özel Efe Aydın Koçarlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title