Haberler

Ayağı ve Kalçası Kırık Halde Oy Kullandı

Adana’da geçtiğimiz eylül ayında geçirdiği trafik kazasında ayağı, kaburgası ve kalçası kırılan İsmet Şahbaz, ambulansla götürüldüğü okulda eşinin yardımıyla oy kullandı.

Adana'da geçtiğimiz eylül ayında geçirdiği trafik kazasında ayağı, kaburgası ve kalçası kırılan İsmet Şahbaz, ambulansla götürüldüğü okulda eşinin yardımıyla oy kullandı.

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde oturan 67 yaşındaki emekli İsmet Şahbaz, 10 Eylül günü bir aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralandı. Bir ayağı, kaburgası ve kalçası kırılan ve 50 gündür yatağa bağlı vaziyette iyileşmeye çalışan Şahbaz, eşi Gülnaz Şahbaz'ın yardımıyla Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e ulaşarak, "Uygun bir araç sağlanabilirse oyumu kullanmak istiyorum" diye ricada bulundu.

"OY KULLANMAK VATANDAŞLIK GÖREVİ"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in ricası üzerine Medline Hastanesi tarafından sağlanan bir ambulansla Adana Koop 84214. Sokak Irmak Apartmanı 4. katındaki evinden bugün sabah saatlerinde alınan Şahbaz, kayıtlı olduğu Ramazan Atıl Lisesi'ne götürüldü. Burada 2015 numaralı sandıkta eşi Gülnaz Şahbaz'ın yardımıyla oyunu kullanan İsmet Şahbaz, ambulans görevlilerine ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e teşekkür etti. Şahbaz, "Biraz sıkıntılı oldu ama hiç sorun değil; oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir, hastalık bahane olamaz" diye konuştu.

"KİM TALEP EDERSE YARDIM EDİYORUZ"

Hasta, zor durumda veya ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara elden gelen imkanlar çerçevesinde yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Çukurova Belediye Başkanı Çetin, "Bizi günler öncesinden arayıp sorununu anlatan, ulaşım problemi ya da hasta olduğunu belirten çok sayıda vatandaşımız oldu. Biz de araçlarımızın neredeyse tamamını yasa gereği Seçim Kurulu'nun emrine tahsis ettik. Ama yine de kişisel araçlar ya da dostlarımızı devreye sokarak vatandaşların ricasını kırmamaya çalışıyoruz. Kim olursa olsun, hangi görüşte olursa olsun ulaşımına destek veriyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soner Çetin Çukurova Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title