Haberler

Avusturya Büyükelçiliği Müsteşarı, Kayakta Düşerek Yaralandı

Güncelleme:

Avusturya'nın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Sabine Kroissenbrunner, Bitlis'in Adilcevaz ilçesi sınırlarındaki Süphan Dağı'nda kayak yaparken düşerek yaralandı.

Kayak yapmak için 5 kişilik ekiple Süphan Dağı'na çıkan Avusturya'nın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Sabine Kroissenbrunner, kayak yaparken düşerek yaralanınca dağdan inemedi.

ÇIĞ VE HEYELAN TEHLİKESİ VARDI

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kroissenbrunner ve beraberindekileri almak üzere çığ ve heyelan tehlikesi bulunan Süphan Dağı'na sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekiplerin çalışmaları sonucu Kroissenbrunner ve yanındakiler paletli ambulansla ilçe merkezine indirildi.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Adilcevaz Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Van'a sevk edilen Kroissenbrunner'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Adilcevaz Avusturya Bitlis Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (8)

kahraman jandarma:

Garibim jandarma. millet eğlenmeye gider ölümle burun buruna kalırlar kurtarma çalışmaları için. Jandarma gereken değeri görmemekle beraber çok zor şartlarda çalışır. ALLAH güç kuvvet versin

2
0
yanıtYanıtla
DARA:

SEYİT YİLDİZ: DOGRUSUN. . . . . KOMPLONUN NEDENİ. YAKIŞIKLI KÜRT ERKEKLERI OLMASIN ? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . )))

0
1
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

vardir bu isin icinde bir is niye bolu deyil niye Erzurum deyil niye erciyis deyil niye ilgaz deyil de Bitlis daglari vardir bu isin icinde bir is

0
0
yanıtYanıtla
TürkMobil-ANDROID:

ya ne insanlarsiniz ya anlamakda güçlük çekiyorum şuraya yazmaya zorluyorsunuz insanı resmen .. Ankara ya yakin olduğu için olabilir mi acaba yani neler düşünüp neler uyduruyorsunuz ya anlamiyorum

0
0
yanıtYanıtla
yalanMobil-ANDROID:

yav bizde yedik orada teröristlerle buluşmaya gitti adamlarda durttu

0
0
yanıtYanıtla
CAMOKAAA Mobil-ANDROID:

bence paralelin isii

0
0
yanıtYanıtla
hakankntmobilWeb@haberler.com:

Bürokratlar halka hergün kayıyorlar halbuki tecrübeli müsteşarımız nasıl böyle bir hata yapar

0
0
yanıtYanıtla
ZAZZAZIMobil-ANDROID:

ULUDAG ,PALANDOKEN ,ILGAZ ,KARTALKAYA,ERCIYES DURURKEN NEDEN BITLIS ????????????????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title