Haberler

Avustralya: Bulunan Parçalar Yüksek İhtimalle Kayıp Malezya Uçağına Ait

Güncelleme:

Mozambik'te son bir ayda bulunan parçalarını inceleyen Avustralya hükümeti, bu parçalardan ikisinin yüksek ihtimalle kaybolan Malezya Havayolları'nın uçağına ait olabileceğini açıkladı.

Mozambik'te son bir ayda bulunan parçalarını inceleyen Avustralya hükümeti yetkilileri, bu parçalardan ikisinin yüksek ihtimalle iki yıl önce kaybolan Malezya Havayolları'nın uçağına ait olabileceğini duyurdu.

2 YILDIR HABER ALINAMAYAN UÇAKTAN HABER VAR

Tarihler 9 Mart 2014'ü gösterirken Kuala Lumpur'dan Pekin'e gitmek üzere havalanan Malezya uçağı, Vietnam hava sahasına girmek üzereyken radardan kaybolmuştu. 227 yolcu ve 12 mürettebattı taşıyan uçaktan bir daha haber alınamamıştı.

"YÜKSEK İHTİMALLE MALEZYA UÇAĞINA AİT"

Konuyla ilgili bilgi veren Avustralya Ulaştırma Darren Chester, "Parçalarla ilgili ön incelemelerimizi tamamladık. Bulunan son iki gövde parçası, yüksek ihtimalle kayıp olan Malezya uçağına ait olduğunu düşünüyoruz. Araştırmalar Malezya hükümeti, Avustralya Ulaştırma Emniyet Bürosu, Boeing ve Avustralya Ulusal Üniversitesi ile birlikte sürüyor" dedi.

4 PARÇA BULUNMUŞTU

Mozambik'te şu ana kadar dört parça bulunmuştu. İlk parçanın bir yata ait olabileceği belirtilirken sonrasındaki iki parçanın ise Boeing 777'nin gövdesine ait olabileceği belirtilmişti. En son denizden karaya vuran motor kapak parçasının üzerinde Boeing 777 uçağının motorunu imal eden Rolls Royce şirketinin ambleminin bir bölümü yer alıyordu.

Denizdeki arama çalışmalarının da devam ettiğine dikkat çeken Bakan Chester, 25 bin kilometre karelik alanda özel teçhizatlara sahip gemilerin aramalarını sürdürdüklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Avustralya Mozambik Malezya Boeing Dünya Haberler

500

Yorumlar (25)

b. yılmaz / almanya:

DECCALİN Gelmesinden önce masonik akımlar tatbikat yapıyolar. . bu sayede hem tecrübe kazanıyolar hemde malezya gibi yükselmekte olan müslüman ülkeleri sindiriyolar. . eskimiş silahlarını ıraka atan amerikan hava kuvvetlerinde olduğu gibi. MASONİK 101 LOCASININ BAŞINDAKİ GREEN MAN herşeyin altında. . deccalin gelişi dahada hızlandı. . allah tüm mülümanları korusun. . amin. .

23
10
yanıtYanıtla
blueice:

aynısından bende istiyom hocam seninki gibi bir kafaya ihtiyacım var

yanıt11
yanıt9
murat:

bence suçlu cumhurbaşkanımız suçlu der chp bdp zihniyeti

16
13
yanıtYanıtla
john cena:

uçak mı düştü yoksa birisi mi itti?

3
26
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

vay be bulanabilecek o kadar parça varken tamda logonun olduğu yerin bulunması bayağı ilginç

26
1
yanıtYanıtla
Merve61:

Çok kafa karıştırıcı bi olaydı. O kadar insan neye yem oldu ya. 2 yıldır ne uçak enkazı var ne insanlar....

23
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bulunan parça ile uçağın resmindeki amblem aynı değilki???

8
15
yanıtYanıtla
güzel tespit:

evet dikkatli inceleyince anlaşılıyor ikisi faklı

yanıt9
yanıt4
KAZ.:

UÇAK PARÇALANMIŞ ZATİ O RESİM SEMBOLİK

yanıt1
yanıt1
muslimler:

kardeşim lutfen yapacagınız yorumları islamii kurallar cercevesinde yapınız

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title