Haberler

Ayrıldığı Karısını Vuran Adam: Kendimi Öldürmediğim İçin Pişmanım

Güncelleme:

İzmir'de ayrıldığı karısını 12 kurşun sıkarak ağır şekilde yaralamaktan hakim karşısına çıkan şahıs, "Kendimi öldüremediğim için pişmanım" dedi.

İzmir Karşıyaka ilçesi İlbağlı Bostanlı Mahallesi'nde 5 ay önce ayrıldığı avukat eşini 12 kurşun sıkarak ağır şekilde yaralamaktan hakim karşısına çıkan şahıs, "Kendimi öldüremediğim için pişmanım" dedi.

KURŞUN YAĞDIRDI

İzmir'in Karşıyaka ilçesi İlbağlı Bostanlı Mahallesi'nde 5 ay önce meydana gelen olayda turizmci Salih K. (64), bir yıl önce boşandığı avukat eşi Jale Soydan'a (53) tabancayla kurşun yağdırdı. Kanlar içinde yere yığılan eski eşinin öldüğünü sanan Salih K. polise teslim olurken, vücuduna 12 kurşun isabet eden 2 çocuk annesi Jale Soydan hastanede ameliyata alındı. İşe gitmek için evinden çıkan Jale Soydan'ın karşılaştığı eski eşiyle tartıştığı, bu tartışmadan sonra turizmci Salih K.'nin silahını ateşlediği iddia edildi.

"KENDİMİ ÖLDÜREMEDİĞİM İÇİN PİŞMANIM"

Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ilk duruşmaya, kasten adam öldürmeye teşebbüs etmek suçundan 36 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan sanık Salih K. ve halen tedavisi sürdüğü için duruşmaya katılamayan avukat Jale Soydan'ın 20 meslektaşı katıldı. Daha önce de ayrıldığı avukat eşinin evini yakmak istediği, silahla tehdit ettiği gerekçesiyle 6 ay uzaklaştırma cezası aldığı ortaya çıkan sanık Salih K., "Olay günü ayrıldığım eşimle konuşmak için evine gittim. Kendisiyle apartmanın çıkış kapısında karşılaştık. Beni görünce ağza alınmayacak sözler sarf etmeye başladı. Hakaret ediyordu. Söylediği ağır hakaretler karşısında bir anda gerildim ve üzerimde bulunan silahı ateşledim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Onu kanlar içinde görünce öldü sandım. Sonra aynı silahla kendimi öldürmek istedim. Kafama dayadığım silahı ateşleyemedim. Kendimi öldüremediğim için pişmanlık duyuyorum" dedi.

Soydan adına duruşmaya giren meslektaşları ise, sanığın daha önce de saldırgan tavırlar sergilediğini, bu yüzden uzaklaştırma cezası aldığını belirterek, tasarlayarak öldürmeye teşebbüsten yargılanmasını istediler. Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için ileri tarihe ertelendi. Duruşmayı İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan da izledi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title