Haberler

Avrupalıların tatil tercihinde en etkili kurumun yöneticisi Belek'i seçti

RTK Grubu CEO'su Thomas Bösl, tatil tercihini Akdeniz Bölgesi'nin en çok tercih edilen çocuk dostu aile oteli Ela Quality Resort Belek'ten yana kullandı.

Avrupa'nın en büyük seyahat acenteleri birliklerinden olan RTK Grubu'nun CEO'su Thomas Bösl, tatil tercihini Akdeniz Bölgesi'nin en çok tercih edilen çocuk dostu aile oteli Ela Quality Resort Belek'ten yana kullandı. Avrupa'da milyonlarca kişinin tatil tercihlerinde etkili olan Alman seyahat acenteleri birliği RTK Grubu'nun CEO'su Bösl, ağustos ayında 10 gün sürecek tatilini Ela Quality Resort Belek otelinde geçirecek. Bösl'ün yöneticisi olduğu RTK, Avrupa'da üç bin acentenin bağlı olduğu ve milyonlarca kişinin tatil tercihinde önemli rol oynayan kuruluşlar arasında yer alıyor.

Akdeniz Bölgesi'nin en çok tercih edilen çocuk dostu aile oteli Ela Quality Resort Belek, doğa ve denizle iç içe konumu, Everland Q markası ile çocuklara sunduğu özel hizmetleri, EuropeSpa Well sertifikasına sahip Ab-ı Zen Spa'sı, dünya mutfaklarından lezzetler sunduğu A'la Carte restoranları ve dünya çapında tescillenen kalitesi ile misafirlerinin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Akdeniz'in gözde oteli, havuza direkt bağlantılı Göl Evleri, özel ısıtmalı havuz, hamam, sauna ve jakuzi ayrıcalığına sahip oda ve lüks villalarıyla her zevke hitap eden konaklama seçenekleri sunuyor.

DÜNYA MUTFAKLARI BİR ARADA

Dünya mutfaklarının lezzetlerini o ülkelerin atmosferini yaşatarak sunan Ela Quality Resort Belek'de, Osmanlı mutfağı füzyon anlayışıyla yepyeni lezzetlere kapı açıyor. Mutfak hizmetleri ile Türkiye ve dünyada çok sayıda mükemmeliyet ödülünün sahibi olan otel; İtalyan, Fransız, Meksika, Japon, Ege ve Balık konseptli A'la Carte restoranlarıyla misafirlerine mükemmel lezzetler sunuyor.

MİNİKLER, EVERLAND Q İLE KENDİNİ ÖZEL HİSSEDİYOR

Bünyesindeki Everland Q Kulübü ile 01 – 17 yaş grubu çocuklara özel hizmetler veren otelde, minikler tatillerine 'Çocuk Resepsiyonu'nda karşılanarak başlıyor. Minikler, gündüz ve gece aktiviteleri ile tatil boyunca ailelerine ihtiyaç duymadan keyifli vakit geçiriyor.

Çevre duyarlılığına sahip, misafir deneyim ve talepleriyle de sürekli kendini yenileyen bir anlayışla hizmet veren Ela Quality Resort Belek, deniz ve doğaya uyumlu 583 odası, 270 metre kumsalı, bin 100 metrekarelik iskelesi, 110 bin metrekarelik yeşil alanıyla mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını sunuyor. Ela Quality Resort Belek, ayrıca kendi markası olan AB-I ZEN Spa ile 160 farklı bakım ve masaj hizmetinde yüzde 100 organik ve natürel ürünler kullanarak misafirlerine bedensel ve ruhsal ferahlıkta eşsiz bir boyut getiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Belek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title