Haberler

Avrupa Şampiyonası Kadrosu Belirlendi

Güncelleme:

Avrupa Tekvando Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek olan Tekvando Milli Takımı belli oldu.

Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Tekvando Milli Takımı belli oldu.

Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından organize edilen ve 1-5 Mayıs 2014 tarihleri arasında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde yapılacak olan Avrupa Tekvando Şampiyonası'na katılacak olan milli takım belirlendi. Toplam 16 sıklette gerçekleştirilecek şampiyona için milli takım seçme müsabakaları Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Seçme müsabakalarının hemen ardından Tekvando Milli Takımı, Konya'da kampa girerek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, "Azerbaycan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için milli takım kadrosu belirlendi ve çalışmalarımıza başladık. Avrupa Şampiyonası, kıtanın en önemli şampiyonası olmasının yanında olimpiyat oyunlarına katılma yolunda yüksek puan veren bir organizasyon. Bunun bilincinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Avrupa Şampiyonası'nda daha önceki başarılarımızı tekrar ederek ülkemizi yeniden gururlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

1-5 Mayıs 2014 tarihleri arasında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde yapılacak olan Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek sporcular şu şekilde:

"Erkekler: Mehmet Dolaş (54 kg), Fırat Pozan (58 kg), Cem Uluğnuyan (63 kg), Servet Tazegül (68 kg), Rıdvan Baygut (74 kg), Yunus Sarı (80 kg), Ali Sarı (87 kg), Serdar Yüksel (+87 kg)

Bayanlar: Sümeyye İloğlu (46 kg), Rukiye Yıldırım (49 kg), Hatice Kübra Yangın (53 kg), Dürdane Altunel (57 kg), Tuğçe Merve Zinal (62 kg), Nur Tatar (67 kg), Furkan Asena Aydın (73 kg), Cansel Deniz (+73 kg)" - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Azerbaycan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title