Haberler

Avm'de Rehine Krizi

Bakırköy Ataköy'de bir AVM'de bulunan emlak ofisine gelen Türk Hava Yolları Kaptan Pilotu, iddiaya göre kendisini MOSSAT ve CİA ajanlarının takip ettiğini söyleyerek emlak ofisinde bulunanları rehin aldı.

Bakırköy Ataköy'de bir AVM'de bulunan emlak ofisine gelen Türk Hava Yolları Kaptan Pilotu, iddiaya göre kendisini MOSSAT ve CİA ajanlarının takip ettiğini söyleyerek emlak ofisinde bulunanları rehin aldı. Kaptan pilot, polisin ve çalışanların uzun süren uğraşı sonrasında silahını bırakarak teslim oldu. Yaşananları anlatan ofis sahibi Tayfur Gökhan, "Eli hep tetikteydi. Ben bir şekilde çıkıp gitseydim başka birilerine zarar gelebilirdi. Olay büyüyebilirdi. Silahlı çatışmaya dönüşebilirdi" dedi.

Edinilen bilgilere göre, olay geçtiğimiz cuma günü Bakırköy Ataköy'de bulunan bir AVM'de meydana geldi. İddiaya göre THY Kaptan Pilotu Yavuz Ö., arkadaşı Tayfur Gökhan'a ait emlak ofisine geldi. Bir süre burada oturan Yavuz Ö., bir süre sonra kendisini ajanların takip ettiğini belirterek, silahını çıkarıp ofis çalışanlarını rehin aldı. Ofis sahibi güvenlik görevlilerini çağırdı. Bir süre ikna edilmeye çalışılan pilot ikna olmayınca polis ekipleri çağrıldı. AVM'ye gelen polis ekipleri pilotu ikna etmeye çalışırken, özel harekat polisleri de olası bir operasyon için hazırlandı. Yaklaşık 2 saat süren ikna çalışmasının ardından ikna olan pilot silahını bırakarak teslim oldu.

Korku dolu anlar yaşayan emlak ofisinin sahibi Tayfur Gökhan yaşadıklarını anlattı. Kaptan pilotu tanıdığını ve saygı duyduğu biri olduğunu belirten Gökhan, "Halen görevde olan bir ağabeyimiz. Öğleye doğru ofisimize geldi. Gayet normaldi. Müzikten bahsettik, sohbet ettik. Biraz gergin gibi hissettik kendisini. Daha sonra sağdan soldan geçenlere 'Bunlar MOSSAT ajanı, CIA' falan demeye başladı. Şaka yapıyor zannettik. Yoldan geçen insanlara başka isimlerle seslenmeye başladı, tanıyormuş gibi. Belinde silah vardı. Silahı çıkarttı. 'Beni takip ediyorlar' dedi. Mermiyi ağzına verdi. Gayet soğukkanlıydı o anda. Montunu silahın üzerine örttü. Gelen bir iki müşteri tokalaşmak istedi. Onlara da, 'Yaklaşmayın, siz CIA'siniz' dedi. Birkaç kaptana mesaj attım. Gelsinler de silahı elinden alalım diye. Gittikçe psikolojisi bozulmaya başladı. Bana bir takım evraklar verdi. Bunları CIA, MOSSAT alacak diye. Önce güldük. Niye gülüyorsunuz diye çıkıştı. Üstüne gitmedik. Ne derse eyvallah dedik. Güvenlik müdürümüzü çağırdık. Ona da ajan diye şüpheyle yaklaştı. Daha sonra polisi arama gereği duyduk. Sivil polis istedik. Resmi polis gelirse elinde silah var, ters teper dedik. Tecrübeli iki sivil polis geldi. Onlar ikna etmeye çalıştılar. Bir şekilde ikna ettik. Silahı elinden aldık. Daha sonra emniyet müdürümüz geldi. Çok tecrübeli ve olgunca davranarak sohbet eder gibi onu ikna ederek, kavgasız gürültüsüz karakola götürdü" dedi.

Kaptan pilotun hastaneye yatırıldığını öğrendiğini belirten Gökhan, "Eşini arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Allah şifa versin. Eli hep tetikteydi. Ben bir şekilde çıkıp gitseydim başka birilerine zarar gelebilirdi. Olay büyüyebilirdi. Silahlı çatışmaya dönüşebilirdi. Özel harekat geldi. Bütün dükkanlar kapatıldı burada. İki koridora giriş çıkış yasaklandı" şeklinde konuştu.

THY'de kaptan pilot olarak görev yapan Yavuz Ö., ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Bakırköy Ataköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title