Haberler

Avivasa'dan Her Ekrana Uyan, Yeni Web Sitesi

Güncelleme:

AvivaSA Emeklilik ve Hayat, kurumsal web sitesi "www.avivasa.com.tr"yi tüm dijital platform ve mobil cihazlara uygun olarak yeniledi.

İçeriği de zenginleştirilen yeni site, kullanıcı dostu özellikleriyle farklı bir web deneyimi sunuyor.

AvivaSA, tasarımı ve içeriği sunuş şekliyle daha kullanıcı dostu bir yapı kazanan web sitesi ile kullanıcılarının web deneyimini zenginleştirirken, bu platform üzerinden birçok işlem yapılmasına da olanak sağlıyor. www.avivasa.com.tr adresini ziyaret eden bireysel ve kurumsal kullanıcılar, şirketin bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanındaki ürün ve hizmet portföyünü detaylı olarak inceleyebiliyor, sektör ve kurumla ilgili en son gelişmelerden haberdar oluyor. Tablet, taşınabilir ve masaüstü bilgisayar gibi dijital platformların yanı sıra iOS ve Android işletim sistemli tüm mobil cihazlardan kolaylıkla erişim ve ekran boyutuna uygun tasarım esnekliği sağlayabilecek şekilde yenilenen site; BES TV, Fon Bültenleri ve İnteraktif Hizmetler gibi uygulamalarıyla da dikkat çekiyor.

BES TV, avivasa.com.tr'de yayında

AvivaSA'nın müşterilerine özel hazırlayıp geçtiğimiz aylarda hizmete sunduğu BES TV uygulamasına artık dileyen herkes web sitesi üzerinden kolaylıkla erişim sağlayabiliyor. AvivaSA web sitesinde yayına aldığı BES TV ile sistem hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkese açık yayın yapan bir platform sunuyor. AvivaSA BES TV'de uzmanlar tarafından hazırlanan Bireysel Emeklilik Sistemi konulu özel programlar öne çıkıyor. İçeriği düzenli olarak güncellenen BES TV'de sisteme dair merak edilen sorular yanıtlanırken, önemli bilgi ve gelişmeler ile yatırımcı profilleri ve fon çeşitlerine ilişkin bilgiler de paylaşılıyor.

Fon performansları takip edilebiliyor

AvivaSA'nın web sitesini ziyaret eden kullanıcılar, fonlar için özel hazırlanan bölümde fonların içeriği hakkında bilgi sahibi olurken, fon performanslarını takip edebiliyor, düzenli olarak güncellenen fon bültenleri ile merak ettikleri tüm bilgilere ulaşabiliyor.

AvivaSA, İnteraktif Hizmetler uygulaması ile daha hızlı

İnteraktif uygulamaları sayesinde web sitesinden hızlı, kolay ve güvenli bir biçimde ferdi kaza sigortası sunabilen AvivaSA, bireysel emeklilik sahibi kurumsal ve bireysel müşterilerinin de kredi kartı ile güvenli ödeme, poliçe görüntüleme, tazminat takibi yapabilmesini sağlıyor. BES sözleşmelerine ilişkin makbuzlar da siteden kolaylıkla alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title