Haberler

Avea'nın "Kış Festivali" Devam Ediyor

Avea, "Kış Festivali" kapsamında kullanıcılarına, evde ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri yüzde 30'a varan indirimlerle alma fırsatı sundu.

Avea, "Kış Festivali" kapsamında kullanıcılarına, evde ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri yüzde 30'a varan indirimlerle alma fırsatı sundu.

Avea açıklamasına göre, şirketin geçen yıl aralık ayında başlattığı "Kış Festivali" yeni markaların da eklenmesiyle ocak ayında da devam ediyor.

Avea aboneleri, "Kış Festivali" kapsamında GNC'nin seçili ürünlerini yüzde 30 indirimle satın alabiliyor. Avealılar ayrıca "portakalbahcem.com"dan yüzde 10 indirimle meyve alışverişi yapabiliyor.

"arzum.com"dan katı meyve sıkacağı, su ısıtıcısı, radyatör, popcorn ve çay makinası almak isteyen Avealılar, bu ürünlere yüzde 30 indirimle sahip olabiliyor. Avea kullanıcıları, "Evmanya.com" internet sitesinden 150 lira ve üzeri alışverişlerinde 30 lira indirim, "Altincicadde.com" internet sitesinden ve Altıncı Cadde mağazalarından yapacakları 200 lira ve üzeri alışverişlerde de 40 lira indirim kazanıyor.

Avea Bireysel Segment Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço, şunları kaydetti:

"Avea'nın yenilikçi yaklaşımı, düzenlediği cazip kampanyalarda da kendini gösteriyor. Ocak ayı boyunca sürecek Avea Kış Festivali'nde müşterilerimiz için özellikle daha da sıcak bir ev ortamı oluşturmayı hedefledik. Kampanya kapsamındaki indirimlerle müşterilerimizin kış mevsimi daha sıcak ve sağlıklı geçerken, müşterilerimiz tasarruf imkanına da sahip olacak. Avea olarak bu tarz kampanyalarımızla hat sahiplerimize avantajlı alışveriş imkanları sunarak onların hayatlarını güzelleştirmeye devam edeceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Avea Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title