Haberler

Avea'dan Markalara Özel Yeni Mobil Pazarlama Ürünü

Güncelleme:

Türkiye'nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, ürün portföyünü yenilikçi teknolojiler ve servislerle genişletmeye devam ediyor.

Avea'nın markalara sunduğu yeni mobil pazarlama ürünü, özellikle perakende sektöründe faaliyet gösteren firmalara maliyet avantajı sağlarken, hedef kitleleriyle daha iyi iletişim kurma, ihtiyaçlarını daha iyi anlama ve bu sayede satışlarını arttırma imkânı sunuyor.

Avea'nın mikro lokasyon bazlı reklam servisi kapsamında, mağaza sahipleri, yerleştirildiği noktadan 50 metre çapına kadar sinyal alan ürün ile, Avealı kullanıcıları tespit edebiliyor ve onlara, bulundukları reyonda sunulan avantaj ve kampanyalar hakkında kısa mesaj aracılığıyla bilgilendirme yapabiliyor.

Lokasyon bazlı SMS gönderiminden farklı olarak, çok daha küçük bir alanda bulunan bireylere ulaşılmasına imkân veren mikro lokasyon bazlı ürün sayesinde tüketicilere, mağaza içinde bulundukları bölümler özelinde SMS gönderilebiliyor ve bu sayede müşteriler kampanya ve indirimlerden anında haberdar olabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Avea Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title