Haberler

Avcılar'da Ramazan Coşkusu Haluk Levent Konseriyle Başladı

Güncelleme:

Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri ilk iftar ve ardından Haluk Levent konseriyle başladı.

Açıkhava konserlerinin, tiyatro ve sema gösterilerinin olacağı birbirinden farklı çok sayıda etkinlik 30 gün boyunca sürecek..

Ramazan ayı dolayısıyla Avcılar Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler dizisi 28 Haziran Cumartesi saat 20:30 itibariyle Gümüspala Mahallesi Paşaeli Parkı'nda iftar yemeğiyle başladı. İftarın ardından ünlü sanatçı Haluk Levent muhteşem bir konser vererek, Avcılardaki binlerce vatandaşa benzersiz bir akşam yaşattı.

Konsere katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı konuşmada "Avcılar varlık ve birlik içinde özgür biçimde yönetilen bir kent olacak. Gümüşpala Avcılar cazibe merkezi haline gelecek. Her zaman sizi açılışlara, etkinliklere çağıracağız ve bu etkinlikleri birlikte yapacağız. Avcılar'da Bathonea festivalleri olacak. Avcılar dünyanın tanıdığı bir ören kent olacak. Haluk Levent'e Ramazan'ın bu ilk gününde bu kadar coşkulu bir konser yaşattığı için teşekkür ediyorum. Avcılar Belediyesi adına kendisini kutluyorum" dedi. Başkan Toprak Benli Haluk Levent'e katkılarından dolayı da bir plaket takdim etti.

Başkan Handan Toprak Benli'ye teşekkür eden Haluk Levent ise "Dünyanın en şanslı ilçesinde oturuyorsunuz. Güzel bir hanımefendi belediye başkanınız var, daha ne istiyorsunuz" dedi.

30 gün boyunca Avcılar'da devam edecek etkinlikler kapsamında açık hava konserleri, tiyatro gösterileri, sema gösterileri olacak. Ayrıca piknik alanı etkinlikleri içerisinde; lunapark, yiyecek-içecek alanları, gölge oyunları, orta oyunları, animasyonlar, halk dansları, ateşbaz, uzun bacak, jonklör, sihirbaz, yarışmalar, masal kahramanları gibi çok sayıda etkinlik Avcılar halkıyla buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Handan Toprak Haluk Levent Avcılar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title