Haberler

Avcılar'da Binlerce Kişi Fener Alayına Katıldı

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL DHACumhuriyet'in 93'üncü yıldönümü nedeniyle İstanbul Avcılar'da fener alayı düzenlendi.

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL DHA

Cumhuriyet'in 93'üncü yıldönümü nedeniyle İstanbul Avcılar'da fener alayı düzenlendi. Avcılar Belediyesi ve CHP'nin çağrısı üzerine trafiğe kapalı Marmara Caddesi'nin başında saat 19.30'da toplanan binlerce kişi, 'Ne Mutlu Türküm diyene', 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz', 'Türkiye laiktir, laik kalacak' sloganlarıyla meşalelerle yürüdü. Bando ve davulcuların eşliğinde gaziler ve CHP İlçe Başkanı Erhan Bozan ile birlikte Belediye Başkanı Handan Toprak Benli de yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sırasında sivil polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı. Belediye Havuz Meydanı'na kadar süren yürüyüşün ardından platformda konuşan Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceklerini, İstanbul'un seçilmiş tek kadın belediye başkanı olarak Cumhuriyet kazanımlarının sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Handan Toprak İstanbul Marmara Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title