Haberler

Atso'dan Başkan Türel'e Ziyaret

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.

ATSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Antalya ekonomisi ve ticaretin hareketlenmesi için planlanan projeler hakkında bilgi veren Çetin, Antalya Tanıtım Anonim Şirketi koordinatörlüğünde yürütülen Antalya Alışveriş Günleriyle ilgili Başkan Türel'den destek istedi.

Antalya'nın turizmde yaşadığı kaybın tüm ticaret hayatını olumsuz etkilediğini belirten Çetin, "Bu konuda ATSO olarak yurtiçi ve yurtdışında Antalya'nın tanıtımına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sizin başkanlığınızda da Almanya'dan başlayan bir tanıtım çalışması oldu. Bu tip projelerle kötü giden sezona biraz hareket getirebilirsek çok iyi olacaktır." dedi.

Antalya'nın sorunlarına ortak adımlar atarak çözüm sunmalarının önemli olduğuna vurgu yapan Çetin, şöyle devam etti:

"ATSO ile Büyükşehir Belediyemiz ortak adımlar atarak kent için projeler ortaya koyacaktır. Geçmişte Menderes Türel ile aramda bazı yanlış anlaşılmalar yaşandı. Ancak bunlar geride kaldı. Kırgınlıkları sona erdirdik. Bundan sonra iki kurum işbirliği ve ortak adımlar atarak Antalya'nın sıkıntılarına çözümler üretecektir."

ATSO'nun ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Türel de Antalya Alışveriş Günleriyle ilgili belediye olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Türel, "Projenin Antalya ticaretine hareket getirmesini umuyorum." dedi.Antalya'nın geçtiği zor dönemde yurtdışında yaptığı tanıtım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Türel, bu dönemde Almanya'da ciddi çalışmalar yaptıklarını, Almanya'nın önemli gazete ve dergilerinde Antalya hakkında olumlu haberler yayınlanmasına vesile olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Menderes Türel Almanya Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title