Haberler

Atm'de Düzenekli Tuzak

Bursa'da bir bankamatiğe yerleştirilen düzenek, para çekmek isteyen bir öğretmenin dikkati sayesinde fark edildi.

Bursa'da bir bankamatiğe yerleştirilen düzenek, para çekmek isteyen bir öğretmenin dikkati sayesinde fark edildi.

Merkez Nilüfer ilçesi Geçit Mahallesi'nde Geçit Camii yanında bin bankanın ATM'sine yerleştirilen düzenek, dolandırıcıların akıl almaz tuzaklarını bir kez daha gözler önüne serdi. Parasını çekmek üzere ATM'ye gelen bir öğretmenin dikkati sayesinde fark edilen düzenek, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yerinden çıkarıldı. Kart giriş haznesine konulan bir tele bağlı aparatla kartın geri verilmesini engelleyen düzenek polisleri bile şaşkına çevirdi. Polis, bankamatikten parmak izi aldı.

Bankamatik kamerasındaki görüntüleri toplayan ekipler, vatandaşları uyardı. Mahalle sakinleri ise bu tür düzeneklere karşı vatandaşların uyanık olması gerektiğini ifade etti. Ali Tekin isimli bir vatandaş, ilk defa böyle bir düzenek gördüğünü belirterek, "Bankamatikte olaylara bir an önce müdahale edilmesi gerekir. Bu bankamatikten emekli maaşlarını alanlar oluyor. Bu tür düzenekler insanları mağdur ediyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title