Haberler

Atletizmde Osmangazi Farkı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) takım seçmelerine Osmangazi’li sporcular damga vurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) takım seçmelerine Osmangazi'li sporcular damga vurdu. 12 kız, 12 erkek toplam 24 kişiden oluşan Bursa takımında Osmangazi Belediyesi Atletizm Takımı'ndan 16 sporcu yer aldı.

Son dönemde katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri derecelerle dikkat çeken Osmangazi Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları, yeni bir başarıya daha imza attı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği ve Bursa genelinden 400'e yakın sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi ANALİG takım seçmelerinde mücadele eden Osmangazi Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından Buse Kırbuğa, Zehra Gedik, Edanur Yaşar, Iraz Ergin, Gizem Sakin, Elif Can, Berivan Öztürk, İlayda Karadeniz ve Nilay Mert kendi branşlarında birinci olarak 12 kişiden oluşan Bursa takımına girmeyi başardı. Erkeklerde ise Kemal Alan, Muhammet Diyar Tunç, Ersin Çalışkan, Ahmet Yiğit Akkalay, Ahmet Önal, Mert Can Dinçer, Berkan Solmaz, kendi kategorilerinde elde ettikleri derecelerle erkek takımına girdi.

Son dönemde elde edilen başarıların atılan doğru adımlar ve spora yaptıkları yatırımların bir sonucu olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Çocuklarımız, kendilerine imkan sağlandığında neler yapabileceklerini gösterdi. Bugün, 24 kişiden oluşan Bursa takımında 16 atletimiz yer alıyor. İnşallah önce bölge, ardından da Türkiye Şampiyonası'nda da başarılı olup milli takımlara seçilerek, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Başta sporcularımız ve hocaları olmak üzere, emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osmangazi Belediyesi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title