Haberler

Atletizmde 1. Lige Yükselme Mücadelesi

Güncelleme:

Avrupa Çoklu Branşlar Kupası 2. Lig müsabakaları, hafta sonu Portekiz'de yapılacak.

Atletizmde, Avrupa Çoklu Branşlar Kupası 2. Lig müsabakaları, 5-6 Temmuz'da Portekiz'de yapılacak. Türkiye, bayanlar ve erkeklerde takım halinde ilk ikiye girebilirse 1. Lig'e yükselme hakkı elde edecek.

Portekiz'in Ribeira Brava kentinde yapılacak müsabakalarda dekatlon ve heptatlonda yarışmalar yapılacak. Organizasyona bayanlarda 4, erkeklerde 3 sporcuyla katılacak olan Türk Milli Takımı, yarışmalar sonunda elde ettiği puanlarla ilk iki arasına girmek için mücadele verecek.

Milli takım kafilesinde yer alan ENKA Spor Kulübü Spor Koordinatörü Ayşegül Baklacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kupaya uzun süredir bireysel olarak katıldığını belirterek, "Takım halinde katılmadığınızda takım puanı alamadığınız için lig atlama şansınız da olmuyor. Bu yıl, uzun bir aradan sonra ilk kez hem bayanlar hem de erkeklerde takım olarak yarışacağız. Hedef elbette 1. Lig'e yükselmek" dedi.

Baklacı, takım puanı alabilmek için takımdan en az 3 atletin yarışları tamamlaması gerektiğini kaydetti.

Avrupa Çoklu Branşlar Kupası 2. Lig müsabakalarına katılacak Milli Takım kafilesinde yer alan isimler ve müsabakalarda yer alan branşlar şöyle:

Milli Takım kafilesi

Alper Kasapoğlu (kafile başkanı), Suat Tümer, Hüseyin Yıldız, Ayşegül Baklacı (antrenör), Serpil Koçak, Tuğba Yeni, Beyza Tilki, Meryem Çanakçı, Yunus Pehlevan, Yusuf Pehlevan ve Ramazan Can (sporcular).

Branşlar

Dekatlon (erkekler): 100 metre, uzun atlama, gülle atma, yüksek atlama, 400 metre, 110 metre engelli, disk atma, sırıkla atlama, cirit atma ve 1500 metre.

Heptatlon (bayanlar): 100 metre engelli, yüksek atlama, gülle atma, 200 metre, uzun atlama, cirit atma ve 800 metre. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Portekiz Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title