Haberler

Atletizm Dünyası Yasta

Güncelleme:

Milli atlet Bekir Karayel'in kullandığı otomobil, Denizli'de şarampole devrildi. Kazada 2 atlet öldü, 4 kişi yaralandı.

Londra Olimpiyatları'nda da yarışan milli atletimiz Bekir Karayel'in yönetimindeki otomobil, Denizli'nin Kaklık Beldesi'nde kaza geçirdi.

Maraton dalında yarışan milli atlet Bekir Karayel (25), Denizli'nin Honaz İlçesi Kaklık Beldesi'nde kullandığı otomobil ile kaza geçirdi. Kazada, otomobilde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletlerinden Erkan Kuş olay yerinde, Kasım Uludağ da hastaneye götürülürken yolda can verdi. Karayel'in de aralarında bulunduğu dört yaralı ise hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında Denizli-Ankara karayolunun Aşağı Dağdere Köyü girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden Ankara'ya dönen Bekir Karayel'in kullandığı 06 BK 646 plakalı otomobil, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Otomobil iki çam ağacını devirdikten sonra takla atarak durabildi. Yoldan geçen diğer araçların haber vermesi üzerine kaza yerine jandarma ekipleri ve Acil 112 ambulansları geldi. Yapılan ilk incelemede otomobilde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletlerinden Erkan Kuş'un kaza yerinde öldüğü belirlendi. Diğer yaralılar Kasım Uludağ (23), Bekir Karayel (25), Hakan Karayel (26), Atilla Keşan ve Can Küçükbilgin ise ambulanslarla Denizli ve Servergazi devlet hastaneleri ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak yaralılardan Kasım Uludağ, yolda can verdi.

Jandarma ekipleri otomobilde inceleme yaptığı sırada bir cep telefonu çaldı. Bir jandarma erinin telefona yanıt verdiği, Bekir Karayel'in kaza geçirdiğini, yaralılar bulunduğunu ve Denizli'ye gelmeleri gerektiğini söylediği, ancak kazada ölenler bulunduğu ile ilgili bilgi veremediği görüldü. Jandarma ekiplerinin arabadan çıkardığı çantalarda da spor kıyafetleri, eşofmanlar ve lastik ayakkabılar bulunması dikkat çekti. Denizli Cumhuriyet Savcısı'nın olay yeri incelemesinin ardından kazada vefat eden Erkan Kuş'un cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

DURUMU CİDDİ

Bu arada Milli Atlet Bekir Karayel'in sevk edildiği Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve durumunun ciddi olduğu belirtildi.

BİRLİKTE YARIŞMIŞLARDI

Milli Atlet Bekir Karayel'in kullandığı otomobilin şarampole devrilmesi sonucunda yaşamını yitiren iki atlet, Türk atletizminin gelecek vaat eden sporcuları arasında yer alıyordu.

Kazada, yaşamını yitiren 24 yaşındaki milli atlet Erkan Kuş, kariyerinde son maraton koşusuna 2012 Londra Olimpiyatları öncesinde Nisan ayında yine Londra'da koşmuştu.

Milli atlet Bekir Karayel'in olimpiyat A Barajını geçerek 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazandığı maratonda, Karayel ile birlikte mücadele veren Erkan Kuş, kariyerindeki 3. maraton koşusunda 2.22.34 ile kişisel en iyi derecesini yapmıştı.

Kazada yaşamını yitiren bir diğer atlet olan 23 yaşındaki Kasım Uludağ ise gelecek vaat eden sporcular arasında yer alıyordu.

Yaralanan Bekir Karayel ise, 2012 Londra Olimpiyatları'nda 2.29.38'lik derecesiyle maratonu 76'ncı sırada tamamlamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Bekir Karayel Denizli Uludağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title