Haberler

Atletico Madrid, Ömer Toprak'ın Peşinde

Güncelleme:

Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid, Bayer Leverkusen'de oynayan Ömer Toprak'ın transferi için devreye girdi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Ömer Toprak, Arda Turan'ın takıma gidebilir.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Ömer Toprak, Arda Turan'ın ekibi Atletico Madrid'in radarında bulunuyor! Diego Simeone'nin çalıştırdığı Madrid temsilcisinin, A Milli oyuncuya talip olduğu yazıldı.

SEZON SONUNDA TEKLİF GELEBİLİR

Kicker'in haberine göre, Ömer Toprak'a uzun süredir takip eden Atletico Madrid, sezon sonunda Bayer Leverkusen'in kapısını çalabilir. İspanyol temsilcisine karşı Devler Ligi'nde oynanan karşılaşmalarda başarılı bir performans ortaya koyan Ömer'in yeni sezonda Atletico'ya gidebileceği belirtildi.

BONSERVİS BEDELİ 16 MİLYON EURO

Ömer için çıkan Atletico haberinin ardından İtalyan basını, bonservis bedelinin 16 milyon Euro olduğunu yazdı. Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen tecrübeli futbolcu için Manchester United ile Liverpool'un da zemin yokladığı ancak şu anda Atletico'nun bir adım önde olduğu kaydedildi.

Bu sezon Bayer Leverkusen formasını 38 kez terleten stoper oyuncusu 1 gol atma başarısı gösterdi. Hırçınlığıyla dikkat çeken Ömer Toprak, 13 kez sarı kartla cezalandırılırken 1 de kırmızı gördü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Ömer Toprak Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (5)

durustmobilWeb@haberler.com:

Omer gibi futbolcular kolay yetismiyor boyle futbolcuları desteklemeliyiz

1
2
yanıtYanıtla
komediMobil-ANDROID:

top toplayıcı mi lazimmis??? napsinlar lan ömeri...? uyduruk haber.

1
0
yanıtYanıtla
Galatali mertmobilWeb@haberler.com:

Yalan transfer yasagi var. Atlatico ya da real de

0
0
yanıtYanıtla
Viyana:

bunu alip baslarina dert etmesinler hani Semih kayayi alcakdi atletico?

0
0
yanıtYanıtla
SananeMobil-IOS:

Su Atlético da bir beni istemiyor Türkiyede futbolcu kalmayacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title