Haberler

    Atletico Madrid'in Yıldızı Arda'ya Liverpool Resmen Talip

    Güncelleme:

    Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un 'Oyuncumuza sadece 1 resmi teklif var' sözlerinin ardından kulübün adı da ortaya çıktı.

    Atletico Madrid'e transfer olduktan sonra La Liga şampiyonluğu, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Kupa'yı kazanıp, Şampiyonlar Ligi finali oynayan Arda Turan'a ilk resmi teklif yapıldı. Ahmet Bulut'un 'teklif masamızın üstünde' dediği takım da belli oldu. İşte Arda Turan'a geklen ilk resmi teklif.

    İstikamet İngiltere


    Galatasaray'dan 13 milyon Euro bedelle Atletico madrid'e transfer olan Arda Turan, İspanya'nın en önemli oyuncularından biri haline geldi. Atletico Madrid taraftarlarının da gözdesi olan arda Turan, sezon sonunda çok svediği Vicente Calderon'dan ayrılabilir. Arda Turan için projeleri olduğu ve İspanya'dan sonra hedeflerinin kesinlikle Türkiye olmadığını sıklıkla dile getiren Ahmet Bulut, bir teklifin de masalarına geldiğini belirtmişti. Arda Turan'ın Premier Lig kariyeri yaparak futbol hayatına devam edeceğini de söylenen Arda Turan için ilk teklif Liverpool'dan geldi.

    Liverpool ısrarı


    Brendan Rodgers'ın yakından ilgilendiği bilinen Arda Turan için 3 milyon Euro bonservis bedeli öneren Liverpool, milli oyuncumuzu rakiplerine kaptırmak istemiyor. Arsenal ve Manchester United'la da bir dönem adı anılan Arda Tura için İspanyol As gazetesi ve Eurosport İspanya ofisi önemli bir iddia ortaya attı. Liverpool'un Arda için ilk resmi teklifi Atletico Madrid'e ilettiği, kulüpten gelecek yanıta göre de Arda Turan ile masaya oturacakları belirtildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Ahmet Bulut Arda Turan Liverpool Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
    500

    Yorumlar (1)

    BiciciLuiz31ardaa@hotmail.eu:

    'Arkadas' ya bi tane sifir unutmus, ya da dalga geciyor okurlariyla... Zaten hayatda 30 milyona dö$$ekcilerden, kirmizilara gitmez! Ama konusulacak tabii. Cigneyin. Gitse 40 milyona manchestere gider ama hangisine bilmem

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title