Haberler

Atilla Arcan'ın Vefatına En Çok Aliağalılar Üzüldü

Güncelleme:

Atilla Arcan, kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

ALİAĞA'YI ÇOK ÖZLEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Aliağa Belediyesi'nin geçtiğimiz Ramazan ayı etkinliklerinde sunuculuk görevini üstlenen Arcan, Aliağalılar ile sıkı bir bağ kurmuştu. Aliağa'dan ayrılırken Aliağa'yı çok özleyeceğini ve fırsat buldukça sık sık gelmeye çalışacağını belirterek, Aliağa Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı dev organizasyonda görev almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren Atilla Arcan, "Oyunculuk kariyerimde sayısız etkinliklere katıldım, ancak içinde olmaktan keyif aldığınız etkinlik hangisi diye soracak olursanız. Hiç düşünmeden Aliağa cevabını veririm" demişti.

ALİAĞALILARI DA YASA BOĞDU

"Hayatımın en keyifli Ramazan ayını Aliağa'da geçirdim" diyen Atilla Arcan'ın Aliağa'da geçirdiği Ramazan ayı yaşamındaki son Ramazan ayı oldu.70 Yaşında hayata veda eden Atilla Arcan'ın acı haberi sanat dünyası, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Aliağalıları da yasa boğdu. Arcan'ın ölüm haberini alan Cem Yılmaz ve Hakan Yılmaz gibi birçok ünlü sanatçı sosyal medya hesaplarından taziyelerini paylaştı.

SÜLEYMAN DEMİREL'İN VEFATINA EN ÇOK O ÜZÜLMÜŞTÜ

Sayısız tiyatro oyununda oynayan, sinema filmlerinde rol alan Atilla Arcan, Türk Siyasetinin Unutulmaz İsimlerinden Süleyman Demirel'in taklitlerini yaparak bir döneme damga vurmuştu. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefat ettiği gün Aliağa'da bulunan Atilla Arcan, ölümüne çok üzüldüğünü söylediği Demirel'in vefatı sonrasında duygu ve düşüncelerini TRT Muhabiri Hasan Eser ile paylaşmıştı.

KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Yaşama veda eden Atilla Arcan'ın daha önce By Pass operasyonu geçirdiği öğrenildi. Kalp rahatsızlığı nedeniyle Kartal Koşuyolu Hastanesi'nde tedavi gören ve dün ameliyata alınan Arcan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Atilla Arcan'ın cenazesinin ne zaman kaldırılacağı ve nereye defnedileceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

ATİLLA ARCAN KİMDİR?

Gerçek adı Atilla Gürses olan Atilla Arcan,1945 yılında İstanbul'da doğmuştur. Tiyatro ve Sinema oyuncusu, yönetmen ve senarist Muharrem Gürses'in oğludur. Kardeşinin adı Kemal Gökhan Gürses'dir. Atilla Arcan tiyatro eğitiminin bir kısmını İngiltere'de almıştır.

"Binbir surat Atilla Arcan" hafızalara kazanan Atilla Arcan, birçok sinema filmlerinde, tiyatrolarda ve televizyon dizilerinde de rol aldı.

Atilla Arcan, oyuncu Gül Arcan ile 1984 yılından beri evli olup, Şebnem Sevgi Gürses (d.1979) adında bir kızı ve Barış, Özgür, Çağrı adlarında 3 oğlu vardır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Demirel Muharrem Gürses Koşuyolu Kartal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Özmen:

Ben Atilla Arcanın Ben Ölümüne Çok Üzüldüm Yani Vefatına

0
0
yanıtYanıtla
Özmen:

Tamam Atilla Arcan Benim Çok Sevdiğim Bir Aktördü Yani Oyuncuydu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title