Haberler

Atiker Konyaspor - Gent Maçının Ardından

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: "Seyircimizin önünde kapanış maçını puanla bitirmek istiyorduk"Gent Teknik Direktörü Vanhaezebrouck: "Son dakika golüyle kazanmayı başardık"Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son dakika golüyle 1-0 kaybettikleri Gent maçı sonrası...

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: "Seyircimizin önünde kapanış maçını puanla bitirmek istiyorduk"

Gent Teknik Direktörü Vanhaezebrouck: "Son dakika golüyle kazanmayı başardık"

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son dakika golüyle 1-0 kaybettikleri Gent maçı sonrası yaptığı açıklamada, uzatma dakikalarında yedikleri golden dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Gent maçında en azından 3 puan alarak umutları geleceğe doğru taşıyacak sonuç almayı istediklerini dile getiren Kocaman, "Özellikle maçın son 15-20 dakikalık bölümü Braga'nın geride olması nedeniyle karşılaşmayı Gent için tamamen mutlak ve mutlak galibiyet alması gereken bir maça çevirdi. Gerek ve bu duygu ve düşüncesinin maça rakibimiz tarafından kattığı hareketlilik, agresiflik ve aynı zamanda topu öne doğru sürekli taşıma isteği, gerekse de bizim artık maçın sonlarına doğru yüksek enerji harcamanın verdiği yorgunlukla bizim sahamızda oynandı. Tabii son dakikada gelen gol bizi son derece üzdü. Seyircimizin önünde kapanış maçını puanla bitirmek istiyorduk. Bizi destekleyen taraftarımıza ve tüm maçlar boyunca büyük enerji sarf eden futbolcularıma teşekkür ediyorum. Bir üst tura çıktığı için Gent takımını ve Osmanlıspor'u tebrik ediyorum" dedi.

'SON DAKİKA GOLÜYLE KAZANMAYI BAŞARDIK'

Gent Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck ise, son dakika gölüyle kazanmayı başardıklarını söyledi. Gol yemeden kazanmak için sahaya çıktıklarını ifade eden Vanhaezebrouck şöyle konuştu:

"Bugün bizim için ön önemlisi gol yemeden kazanmaktı. Çünkü bu maç bizim için çok önemliydi. Ancak 94'üncü dakikada golü atabildik. Gol yemiş olsaydık istediğimiz olmayacaktı. İlk yarı iyi oynayamadık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Karşılaşmanın sonuna doğu yaptığımız değişiklik ile oyunu çevirmeye uğraştık ve becerdik. Son 15 dakikada bir iki dakikada bir atağa çıktık ama gol atamadık. Ta ki son dakikaya kadar."

'COULİBALY SON DAKİKA GOL PATENTİNİ ALDI'

Coulibaly'nin daha önce de son dakika golleri bulunduğunu hatırlatan Vanhaezebrouck, "Coulibaly burada özelliğini gösterdi. Bence son uzatma dakikalarda gol atmak için patent aldı. Yolumuza böyle devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aykut Kocaman Konyaspor Gent Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title