Haberler

Atık Orkestrası, Çevre İçin Çaldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin çocukların da katıldığı atık orkestrası, geri dönüşüm malzemelerinden yapılan müzik aletleriyle gösteri yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin çocukların da katıldığı atık orkestrası, geri dönüşüm malzemelerinden yapılan müzik aletleriyle gösteri yaptı. Ula'nın Akyaka Mahallesi'ndeki yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliklerde orkestrasının gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Çevre Dostu Muğla' sloganıyla düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinliklerinin ilki, Akyaka sahilinde gerçekleşti. Çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla canlı heykel gösterisiyle başlayan etkinliklerde; fide dağıtımı, oyunlar, flash-mob gösterisi ve fotoğraf standı yer aldı. Çocukların da katıldığı atık orkestrası, geri dönüşüm malzemelerinden yapılan müzik aletleri ile gösteri yaptı. Akşam saatlerine kadar süren etkinlikte, ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin katı atık toplama teknelerinde 'Temiz bir çevre için bende varım' pankartı açılarak çevre temizliğine dikkat çekildi.

Etkinlikler, Menteşe Sınırsızlık Meydanı'nda düzenlenen branda boyama, atık orkestrası, fide dağıtımı ve canlı heykel gösterileriyle sürdü.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Çevre Günü Akyaka Muğla Ula Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title