Haberler

Atiba: "Bilic, Bütün Oyunculara Adil Davranıyor"

Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, Kayserispor maçının zor geçeceğine değinerek ligi üst sıralarda tamamlamak istediklerini söyledi.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, Kayserispor maçının zor geçeceğine değinerek ligi üst sıralarda tamamlamak istediklerini söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı başarılı futbolcu Atiba Hutchinson, bu hafta oynayacakları kritik Kayserispor maçı ve sezon sonu hedefleri konusunda bilgi verdi.

Kayserispor maçının zor geçeceğini dile getiren Atiba, "İki takımın da hedefleri var. Onlar ligde kalmak, biz üst sıralarda kalmak istiyoruz. Zevkli bir maç olacak. İki takım da savaşacak" dedi.

Bütün takımların mücadele ettiğine vurgu yapan tecrübeli futbolcu, "Her takımın hedefi var. Bundan sonra sahada büyük bir savaş ve çekişme göreceğiz. Lige maç maç bakıyoruz. Son maçta iyi skor almadık ama oyunumuz fena değil. Ligi olabildiğince yukarıda tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Atiba Hutchinson, takım içinde ilişkilerin çok iyi olduğunu da hatırlatarak, "Bu da sahadaki performansımızı olumlu yönde etkiliyor. Takıma adapte olmam için arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Aynı dili konuştuğumuz oyuncularla tabi ki daha iyi anlaşıyorum ama diğer arkadaşlarımla da sorunsuz şekilde anlaşıyorum" açıklamalarında bulundu.

"Takım içinde rekabet olması çok olumlu bir şey" diyen Atiba sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rekabet sayesinde oynayanlar rahat edemezler ve antrenmanlarda daha çok çalışırlar. Oynayan en iyisini yapmak ister, oynamayan formayı almak için çok çalışır. Ayrıca Slaven Bilic'in üzerimizde olumlu bir etkisi var. Bütün oyunculara adil davranıyor. Sahada kimin oynayıp oynamayacağına o karar veriyor. Oynamayan oyuncular neden oynamadıklarını biliyor. Çalışan oyuncular formayı alacaklarını biliyor."

Vodafone Arena'nın çok güzel bir stat olacağına değinen Atiba, "Eski arkadaşlar orada oynanan maçları konuşuyor. Çok etkileyici bir stat olduğunu belirtiyorlar. Orada oynamamak üzücü ama yeni stadımızda oynamayı dört gözle bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarımızdan Kayserispor maçından başlamak üzere bizlere destek olmalarını istiyorum. Kayserispor maçında taraftarlarımızın desteğiyle galibiyet almayı hedefliyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atiba Hutchinson Kayserispor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title