Haberler

Athena Sirki Gösterilerine Devam Ediyor

Güncelleme:

0-10 yaş arası çocuklar için ücretsiz olan Sirk, 14 Şubat'ta Gebze'de izleyenlere keyifli bir gösteri daha sunmaya hazırlanıyor

Hakkari'den Sakarya'ya, Ağrı'dan Zongudak'a kadar bir çok ilde gösteri yapan "Athena Sirki" nin yeni gösterisi İstanbul Gebze'de. M. Ali Çoban Tiyatrosu bünyesinde gösteriler yapan Athena Sirki, gittikleri her ilde çocuklar kadar büyükler tarafından da ilgiyle karşılanıyor.

M. Ali Çoban Tiyatrosu bünyesinde şu ana kadar onlarca ilde gösteri yapan Athena Sirki, bu kez de Gebze'de gösteri yapmaya hazırlanıyor. Athena Sirki 14 Şubat günü yapılacak olan gösteride, birbirinden şaşırtıcı ve eğlenceli showlarıyla izleyicilerin karşısında olacak.

Hakkari'den Sakarya'ya, Ağrı'dan Zongudak'a kadar bir çok ilde gösteri yapan Sirk, özellikle Mıstık ile Fıstık gösterisi, ateş yutan adam ve palyaço gösterisi ile seyircilerden büyük alkış alıyor.

Gösteri 0-10 yaş grubu için ücretsiz.

Uzun yılardır Türkiye'nin dört bir yanında gösteriler yapan ve "Çocuklara yönelik görsel ve eğitici gösteriler sergiliyor, bir yandan güldürüp bir yandan da eğitimsel açıdan çocuklara destek oluyoruz" diyen Tiyatro Oyuncusu M. Ali Çoban, Gebze'deki tüm çocukları gösterilerine beklediğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakkari Athena Gebze Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

AthenaaaağmobilWeb@haberler.com:

Oyuncularının adı ne

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title