Haberler

Buika'dan Bursa'ya Jest

Güncelleme:

Bursa'da konser veren Buika, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

50. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Bursa'da konser veren Buika, kendine has tarzıyla flamenko ve caz severlere unutulmaz bir gece yaşattı. 'Ateşin Kızı' olarak ünlenen Buika, caz ve flamenkoyu muhteşem sesiyle buluşturduğu konserinde, Bursa'da kendini evinde gibi hissettiğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından gerçekleştirilen '50. Uluslararası Bursa Festivali?, usta sanatçıları Bursa'da ağırlamaya devam ediyor. Dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Buika, dün gece Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı.

Muhteşem sahne performansıyla sevenlerini büyüleyen Buika, sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Bursa'da festivalin 50. yılında hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadığını dile getiren Buika, 'Bursa'da kendimi evimde hissediyorumö dedi.

İspanyolca şarkılarıyla dinleyenlerini mest eden Buika, 1, 5 saat süren konserinde, 'Sizin dilinizi konuşmak isterdim ama çok zor. Ben şarkılarımı İspanyolca söylüyorum ancak sizlerin beni anladığınızı hissediyorumö diye konuştu.

'Ateşin Kızı' olarak ünlenen Buika, caz ve flamenkoyu muhteşem sesiyle buluşturduğu konserinde, eski ve yeni albümlerinden en sevilen şarkılarını seslendirdi. Buika'yı konser boyunca alkış yağmuruna tutan sanatseverler, şarkılara da coşkuyla eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title