Haberler

Atatürk Mahallesi Meydan Projesi Tamamlandı

Güncelleme:

Torbalı Belediyesi ilçenin çehresini değiştirecek olan meydan projelerinden biri daha açılıyor.

Çalışmalarda son aşamaya gelinen Atatürk Mahallesi'ndeki meydan projesi Cumartesi saat 12.00'de açılışı yapılacak. 6 ayrı mahalledeki meydanlar projeleri ise devam ediyor.

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı'da 6 ayrı mahalle için meydan projeleri bir bir tamamlanıyor. Torbalı Belediyesi, Pancar, Ayrancılar, Yazıbaşı, Çapak ve Torbalı'da meydan yapacak. Atatürk Mahallesi'ndeki meydan projesi ise Cumartesi günü saat 12.00'de açılıyor.

İlçenin en kalabalık yerleşim merkezleri arasında yer alan Atatürk Mahallesi'ndeki eski Pazaryerinin bulunduğu 4000 metrekarelik alanda uygulanan projede 1200 metrekare yeşil bölge olarak tasarlandı. Bunun 100 metrekaresinde ise süs havuzu yer alıyor. Salı günleri kurulan pazar ise 1541 Sokak ve yan sokaklarına taşındı.

'TORBALI'YI SEVİYORUZ, BU SEVGİMİZİ DE HİZMETLERİMİZLE GÖSTERİYORUZ'

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Kültürümüzün vazgeçilmez unsurlarından biri olan meydanlar, mahalle hayatının önemli birer tanığı ve unsurudur. Torbalı'yı seviyoruz, bu sevgimizi de hizmetlerimizle gösteriyoruz" dedi. Çalışmaların kısa bir sürede tamamlandığını dile getiren Başkan Görmez, Torbalı'nın vizyonuna yakışan yeni meydan projelerinin bir bir tamamlandığını ifade ederek, açılışa tüm vatandaşları davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Yaşar Görmez Torbalı İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title