Haberler

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Evin önünden detaylar Amcası Ahmet Kurt ile röportaj Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı Terör saldırısında hayatını kaybeden kontrol memuru Adem Kurt'un cenazesi, Bursa'da yaşayan ailesine teslim edildi Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden kontrol memuru Adem Kurt'un cenazesi, Bursa'da yaşayan ailesine teslim edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Evin önünden detaylar

Amcası Ahmet Kurt ile röportaj Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Terör saldırısında hayatını kaybeden kontrol memuru Adem Kurt'un cenazesi, Bursa'da yaşayan ailesine teslim edildi

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden kontrol memuru Adem Kurt'un cenazesi, Bursa'da yaşayan ailesine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, iki yıldır Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde kontrol memuru olarak çalıştığı öğrenilen Kurt'un (32) cenazesini emekli polis memuru olan babası Mehmet ve annesi Nuriye Kurt tarafından teslim alındı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'nde yaşadığı öğrenilen Kurt ailesinin evinin önünde taziye çadırı kuruldu.

Cenaze, ikindi namazının ardından Arabayatağı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Adem Kurt'un amcası Ahmet Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğeninin ölüm haberini gece aldıklarını söyledi.

Kurt, yeğeninin iki yıldır hava limanında kontrol memuru olarak çalıştığını belirterek, "Bekardı, nişanlayacaktık. Kısmette yokmuş. Hepimiz canımızı feda ettik, bu yola girdik. Binlerce şehitler verdik. Her aile bizim bu acımızı yaşadı. Allah bundan sonrakilere zeval vermesin. Biz hepimiz bu vatanın, bu toprağın evlatlarıyız. Acımızı görüyorsunuz. Bu acıyı anlatacak bir kelime bulamıyorum. Dayanılır gibi değil. Her şey vatanımız için." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Kurt Adem Kurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title