Haberler

CHP'li Özel'den AK Partili Vekillere Yanıt

Güncelleme:

CHP'li Özgür Özel, AK Partili Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar'ın sözlerine cevap verdi, "Yapılacak iş, bir vidanjör çağırmaktır. Bu pisliği alıp bu Meclisten gidip müsait bir yere boşaltmak lazım" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türkiye'de yaşananların siyasi bir sorumluluğu olduğuna işaret ederek, "Hükümetin hesap vermesi ve sorumluluk makamındakilerin en üst makamdan başlayarak istifa etmeleri gerekiyor. İstifa etsinler, çünkü Türkiye'yi yönetemiyorlar." dedi.

Özel, TBMM'de gazetecilerin Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin sorularını yanıtladı. Özel, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ile Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın saldırı sonrası medya ve sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla yaptıkları açıklamalara ilişkin soruları da cevap verdi.

"ÇUKURDA SİYASET YAPIYORLAR"

"Şamil Tayyar ile Mehmet Metiner siyasetin seviyesini düşürmüyorlar, onlar bir çukurda siyaset yapıyorlar" ifadesini kullanan Özel, o düzeye yorum yapmanın bile gereksiz olduğunu belirtti.

Özel, "Bomba patladıktan sonra atılan, silinen twitler, bazı kullanılan ifadeler, bunların hepsi, 'Bir sonraki saldırı olduğunda ne söyleyelim de kendi sorumluluğumuzu örtelim, başkalarına kara çalalım' diye önceden planlanmış işler. Bu kadar kısa sürede, bu kadar hazırlıklı, organize iş başka türlü mümkün olmaz." dedi.

"YAPILACAK İŞ, VİDANJÖR ÇAĞIRMAKTIR"

Saldırıların sonrasında başkalarına kara çalma anlayışı içinde hareket edenler olduğunu belirten ve bu durumu eleştiren Özel, şunları kaydetti:

"Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar'ın siyaset düzeyi foseptik çukuru siyaset düzeyidir. Buna karşı bir şey söylemek yerine yapılacak iş, bir vidanjör çağırmaktır. Bu pisliği alıp bu Meclisten gidip müsait bir yere boşaltmak lazım. Biz Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar için siyaset kurumunun sözcülerini değil, vidanjörleri göreve çağırıyoruz. Bu pisliği buradan tahliye etmek lazım."

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Metiner Şamil Tayyar Özgür Özel Politika Haberler

500

Yorumlar (7)

fhk:

bu akp pisligi gitmedigi sürece ülke pislikten arınmaz

9
1
yanıtYanıtla
yuhh:

Yusuf dene satılmış. . . 14 sendeir ulkeyi yonetenler degılde chp mı suclu?Haaa . . Sen nasıl bir malsın?

yanıt1
yanıt0
ABMobil-IOS:

CHP li belediyelerin durumuna bakın nasıl yönetici oldukları ortada hdp den farkınız yok

2
8
yanıtYanıtla
vicdansızlar:

hangi partiden olursa olsun hiçbir milletvekilinin canı yanmadığı sürece sizi anlamazlar onlar bir sürü korumayla geziyorlar onlar hala oy prim derdinler milletvekilliğini kolay yoldan para kazanmak olarak gören menfaatçi insanları dikkate almayın kameralar önünde kavga çıkarıyor arka planda kolkola gezip eğleniyorlar şikayeti olan gider meclise fezleke verir kameralar önünde kavga edip milleti ikiye bölmez. böyle şahsiyetsiz menfaatçi pislikler yüzünden birbirinize düşman olmayın

6
2
yanıtYanıtla
Black Eagle:

lan çakal sizin topunuzu asit kuyusuna atmak lazım

4
4
yanıtYanıtla
CANNN:

DOĞAL AFETLER BİR YANA. . . . . ANKARA SURUÇ VE İSTANBUL BOMBALAMALARI. . . GÜNEYDOĞU ŞEHİTLERİ. . . MADEN FACİALARI, TRAFİK KAZALARI, KADIN CİNAYETLERİ. . . YIKILAN EVLER YAKILAN ORMANLAR. . . HİÇ BİR DÖNEMDE BU KADAR KISA SÜREDE BU KADAR İNSANIN ÖLDÜĞÜNÜ HATIRLAMIYORUM. NE YAPAYIM BEN BU İSTİKRARI. . . BU MUDUR BÜYÜK DEVLET OLMAK????? :(((((

5
1
yanıtYanıtla
İnce muharrem:

Bu CeHaPe sittin sene daha iktidar olamaz. Hep muhalif eleştiriyle kalır diye düşünüyorum.

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title