Haberler

THY Uçağı Rötar Yaptı! Yolcular Çileden Çıktı

Güncelleme:

Frankfurt uçuşu için bekleyen yolcular seferin iptal olması üzerine yetkililerin kendilerine bilgi vermediğini söyleyerek 'rezalet' diye bağırarak protestoda bulundular.

Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak olan Frankfurt uçuşunun iptal olması üzerine vatandaşlar çileden çıktı. Protestoda bulunan yolcular aralarında imza toplayarak mahkemeye başvuracaklarını söylediler.

"BORSA GİBİ İZLİYORUZ EKRANLARDAN"

Yolcular seferin iptal olması üzerine THY'den 2 bin 50 TL vererek bilet aldıklarını fakat hala uçamadıklarını belirttiler. Şaban Yılmaz adlı yolcu, "Yetkililer tenezzül edip buraya gelmediler. Dava açacağız. Bunun için imza topladık." dedi. Yolculardan Yavuz Sultan Selim ise yetkililere ulaşmaya çalıştıklarını fakat telefonların yüzlerine kapatıldığını belirtti. Selim, "Bize uçak yok deniyor. Uçak sürekli rötar yaptı. 05.25'e ertelendi, sonra 6'ya, daha sonra 8,5'a borsa gibi izliyoruz ekranlardan. Belli değil ne zaman gideceğimiz" dedi.

"OLAY MESSİ'YE SPONSOR OLMAK DEĞİL"

Esra Somuncu ise, "Tatilde olan yetkililere sesleniyorum. Lütfen buraya gelin sorunu çözün. Biz bu uçağa para verdik. Paramızla rezil oluyoruz. Dünyanın parasını verdik. Hala gidemiyoruz. 24 saat oldu, biz burada perişan olduk. Olay Messi'ye sponsor olmak değil, uçakta kebap vermek değil. Olay müşterinizi memnun etmektir. Siz müşterinizi memnun edemiyorsunuz." diye konuştu.

THY'Yİ DAVA EDECEKLER

Dün geceyi havalimanında geçirdiklerini aktaran Somuncu, 24 saattir terminalde olduğunu, buz gibi yerlerde yattıklarını dile getirdi. İmza topladığını belirten Esra Somuncu, THY'yi dava edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yavuz Sultan Selim Şaban Yılmaz Frankfurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

UNCU:

THY bence ulkemizi guzel temsil eden bir hava sirketi. Ayrica boyle ucak iptallerinde yolculari havaalani yakininda ismini vermeyecegim luks bir otelde agirliyor. Kimse kusura bakmasin ama adamlar kar yagmasini engelleyememis son ana kadar acaba ucus olur mu diye cabalamislar disaridan gorunen tablo bu. Next flight insallah ;)

12
4
yanıtYanıtla
hakMobil-ANDROID:

söz milletin sonuna kadar devam

7
7
yanıtYanıtla
DogoMobil-IOS:

İki mikrofon görünce artislikte sınır tanımayan millet.keyfinden kalkmıyor sanki adamlar @@@

3
2
yanıtYanıtla
Alp58Mobil-IOS:

eee bende almanyada frankfurt havalimaninda 24 saat alman ucagni bekledim ama böyle terbiyesiz terbiyesiz bagrmalar cagrmalar olmadi reziller allah belanizi versin bozuk ucagi getirirlerde havada ya... yersiniz vardir thy bir bildigiki gecikiyor...

3
1
yanıtYanıtla
YigitMobil-IOS:

Diger havayollari rotar yapinca pislik yapmiyorda thy yaptiginda niye pislik yapiyorsunuz lan

1
1
yanıtYanıtla
Suriyeli necoMobil-IOS:

Akapenin uçağı ister uçurur ister düşürür

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title