Haberler

Atatürk Havalimanı 20 Dakika Uçuş Trafiğine Kapatıldı

Güncelleme:

Türk yıldızları'nın Pazar günü gerçekleştireceği gösteri nedeniyle hazırlık yapıldığı için, Atatürk Havalimanı'ndaki uçak trafiği 20 dakikalığına durduruldu.

İstanbul'un Fethi'nin 563'üncü kutlamalarında gösteri uçuşu yapacak Türk Yıldızları'nın prova uçuşları, Atatürk Havalimanı'ndaki uçak trafiğini 20 dakikalığına durdurdu. Bu sırada kalkış için bekleyen uçaklar oldukları yerde bekletilirken iniş yapmak isteyen uçaklar ise havada tur atmak durumunda kaldı.

TÜRK YILDIZLARI PROVA UÇUŞU GERÇEKLEŞTİRDİ

Pazar günü Yenikapı'da gerçekleşecek İstanbul'un Fethi'nin 563'üncü kutlamalarında gösteri uçuşu yapacak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Türk Yıldızları prova uçuşlarını gerçekleştirdi.

Prova uçuşları sırasında Atatürk Havalimanı saat 19.15 ile 19.35 arası uçuş trafiğine kapatıldı.

İNİŞ YAPMAK İSTEYEN UÇAKLAR HAVADA TUR ATTI

Bu sırada kalkış için bekleyen uçaklar oldukları yerde bekletilirken iniş yapmak isteyen uçaklar ise havada tur atmak durumunda kaldı.

"YILDIZLAR ÇALIŞMA YAPIYOR"

Bu sürede Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi görevlileri de havada olan pilotlara, "İstanbul üzerinde yıldızlar çalışma yapıyor. İniş kalkışa kapalı meydan.

Yaklaşık 20 dakika çalışmaları devam edecek" bilgilendirmesinde bulundu.

Prova gösterisinin tamamlanmasının ardından uçuşlar normale dönerken Devlet Havalimanı işletmesi yetkililerinin hava trafiğinin en az seviyede etkilenmesi için önceden provalar gerekli önlemleri aldıkları bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Biat mi asla!!:

Ayrica THY babanizin ciftligi degil. .

8
7
yanıtYanıtla
Biat mi asla!!:

Istanbulun fethi gururumuz. . Fakat milli bayramlarida ayni coskuyla kutlamamaniz size cok sey kaybettirdi. .

6
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title