Haberler

Ataşehir ve Eyüp'te Yapılacak Su Kesintisine Dikkat

Ataşehir ve Eyüp ilçelerinde yapılacak yol ve kavşak inşaatı nedeniyle, 3 Şubat 2015’te bazı semtlerde su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Ataşehir ve Eyüp ilçelerinde yapılacak yol ve kavşak inşaatı nedeniyle, 3 Şubat 2015'te bazı semtlerde su kesintisi yapılacağı bildirildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamada, "Ataşehir ilçesindeki yol ve kavşak inşaatı nedeniyle deplase (isale hattının yer değişimi) çalışması yapılacağından; 3 Şubat Salı günü sabah saat 10.00'dan itibaren Barbaros, Yenisahra, Mustafa Kemal, Örnek, Aşık Veysel ve Esatpaşa Mahalleleri'nin tamamı ile Küçükbakkalköy ve Fetih Mahalleleri'nin bir kısmına yarım gün süreyle su verilemeyecektir" denildi.

Eyüp ilçesinde de kesinti yapılacağı belirtilerek, "Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı İnşaatı kapsamında, Akşemsettin - Veysel Karani Metro İstasyonu sahasında, isale hattının bağlantı çalışması yapılacağı için 3 Şubat 2015 Salı günü sabah 10.00'dan itibaren Eyüp ilçesi Yeşilpınar, Akşemsettin, Karadolap ve Çırçır Mahalleleri ile Gaziosmanpaşa Mevlana ve Kazım Karabekir Mahalleleri'ne yarım gün süreyle su verilemeyecektir" denilerek vatandaşlar uyarıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Ataşehir Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (14)

baharmobilWeb@haberler.com:

Yarım günmu Dalgami geciyosunuz 24 saat oldu nerdeyse istanbul gibi biyerde bukadarmi umursamaz lik olur ya .. dava edilmesi gereken bi konu.. önceden uyarilsaydi insanlar basının çaresine başkaydı.

8
0
yanıtYanıtla
merve:

yemek yiyemiyoz çünkü bulaşık makinesi çalışmıyo bardak yoğ

4
1
yanıtYanıtla
Mustafa bayarmobilWeb@haberler.com:

Yarım gün dediniz saat kaç

4
0
yanıtYanıtla
cemre nurmobilWeb@haberler.com:

Saat gecenin 5i hala su yok......

2
0
yanıtYanıtla
Serhat ulum@m.m:

Ah canım gece 5 e kadar bekledin mi boşver bende cünüpüm bişey olmaz :

yanıt0
yanıt0
rasitmobilWeb@haberler.com:

Sizin şu is icin atdığınız adımların tahmini su kesintisinde bulunarak bizi uyaran yarim gun diye sölenip hazirlik yapmamamı sağlayan nasıl bi suç dur bu arkadaş 2 oldu dun sabah 10 bu aksam 16.50 berde bu sular

1
0
yanıtYanıtla
kirbacmobilWeb@haberler.com:

Ya yeter artik nerde bu devlet mahvetdiniz bizi ya kycuk cocuklarimiz var olmuyo susuz hadi gelsin artik nolur

1
0
yanıtYanıtla
mahmut kayamobilWeb@haberler.com:

Su kesintisine neden olanlarin yanlis bilgi verenin ...... Siz

0
0
yanıtYanıtla
orhan:

Abi susuzluk cok kötü biseymis ya

0
0
yanıtYanıtla
habibemobilWeb@haberler.com:

Artik gelsin bu ne ya boyle

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title