Haberler

Ataman'dan A Lisansı Vurgusu

Galatasaray Liv Hospital başantrenörü Ataman, Barcelona'ya kaybettikleri maç sonrasında yaptığı açıklamada ufak hatalarla kaybettiklerini söyledi.

Galatasaray Liv Hospital veda etti

Maç sonunda yaptığı açıklamada ilk yarının istedikleri gibi geçtiğini belirten Ataman,Özellikle ilk yarıda çok iyi basketbol oynadık. Üstün bir performans gösterdiğimize inanıyorum. İkili oyunları iyi oynadık. Arroyo, Furkan, Markoishvili ve Erceg'den çok önemli katkı aldık. İlk yarı istediğimiz gibi geçti" ifadelerini kullandı.

Son dakikalarda maçı kazanma noktasına getirdiklerini söyleyen başarılı antrenör,"Üçüncü çeyrekte 12 sayı atmışız. O bölümde top kayıpları yaptık ve boş atışları kaçırdık. Huertas'ın dış atışlarının zayıf olduğunu biliyorduk ve önlemimizi buna göre almıştık. O son bölümde skora ciddi katkı sağladı. Her şeye rağmen son 50 saniye içinde maçı kazanmak için üç fırsatımız oldu. Sonuçta çok iyi mücadele ettik. Zaman zaman çok iyi basketbol oynadık. Yaptığımız ufak tefek hataları Barcelona cezalandırdı. 27 maçlık bir maraton sona erdi" şeklinde konuştu.

Galatasaray Liv Hospital'ın Turkish Airlines Euroleague A Lisansı alması gerektiğini ve bunu kanıtladığını belirten Ataman, "Galatasaray Spor Kulübü organizasyonu, seyircisi ve başarısıyla Euroleague'in önemli takımlarından biri olduğunu gösterdi. Euroleague'in bu başarıyı mutlaka dikkate alması lazım. Galatasaray A lisansını hak ettiğini bu sezon gösterdi. Galatasaray'ın Euroleague'de olmaması bizim için bir kayıp fakat Euroleague için de bizim olmamamız önemli bir eksiklik. Galatasaray'ın Euroleague'de oynaması için sürdürdüğü lobi faaliyetlerine Turkish Airlines ve TBF'nin de destek vermesi gerek. Galatasaray A lisansını aldığı takdirde çıtayı daha yükseğe koyacaktır." diyerek gelecek sezon için ne kadar iddialı olduklarını ortaya koydu.

Bundan sonra lige konsantre olacaklarını söyleyen Ergin Ataman, "Galatasaray Liv Hospital, yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen Türkiye'yi Euroleague çeyrek finalinde temsil etti. Son topa kadar bu seviyelerin takımı olduğumuzu gösterdik. Bundan sonra hedefimiz Beko Basketbol Ligi'ne konsantre olmak." şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Galatasaray Liv Hospital Ergin Ataman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title