Haberler

Ata Online'dan Türkiye Ve Dünyada Bir İlk

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk online sermaye piyasaları aracılık işlemleri şirketi Ata Online, Hızlı Emir hizmeti ile sermaye piyasaları işlemlerinde yeni bir dönem başlattı.


'Hızlı Emir' hizmeti ile artık kısa vadeli yatırım önerilerini kaçırmadan işlem yapmak mümkün!

Türkiye'de ve dünyada bir ilk olan Hızlı Emir uygulamasını müşterilerine sunan Ata Online, bu yeni hizmetiyle işlemleri çok daha hızlı hale getiriyor.

Son dönemde 'Yatırımcı Koçu' konsepti ile sektöre yeni bir bakış açısı kazandıran Ata Online, gelişmiş teknolojik altyapısı ile Hızlı Emir hizmetini de hayata geçirdi. Hızlı Emir ile çok daha hızlı, kolay ve anlaşılır şekilde müşterilerine kısa vadeli al-sat önerilerini ulaştıran Ata Online, yolda yürürken ya da toplantıdayken bile getiri fırsatlarını kaçırmadan borsada işlem yapmayı mümkün hale getiriyor. Hızlı Emir hizmeti, SMS veya email olarak gönderilen kısa vadeli al-sat önerilerini sadece tek bir şifre girerek saniyeler içinde değerlendirmeye olanak sağlıyor.

DNA'sındaki 'Yatırım Mühendisliği' yaklaşımı ile, teknik araştırma ve dayanan kısa vadeli yatırım önerilerinde çok büyük bir başarı yakalayan Ata Online'ın 2015 yılında ortalama her 4 kısa vadeli yatırım önerisinden 3'ü müşterilerine kazanç getirdi.[1] Kazanç sağlanan önerilerdeki ortalama kazanç oranı % 70 oldu. Yüksek performanslı al – sat önerilerinin çok daha hızlı ve kolay bir şekilde hayata geçirilmesini sağlayan Hızlı Emir, müşterilere; gelen mesaja tıklayarak zaman kaybetmeden al-sat emri verebilme imkanı sunuyor.
"Yoldayken bile borsada işlem yapılabiliyor"

Sektörde teknolojik dönüşümü gerçekleştirme misyonuyla yola çıktıklarını belirten Ata Online Genel Müdürü Sarp Demiray, "Sektörün son yıllarda hızla gelişen teknolojiyi yatırımcıya fayda yaratacak şekilde hızla adapte etmesi ve bir teknolojik dönüşüm geçirmesi gerekiyor. Türkiye'nin ilk online yatırım şirketi olarak bu alanda doğal bir liderlik misyonumuz olduğuna inanıyor ve bu bakışla müşterilerimize daha fazla değer yaratacak yenilikleri ve ilkleri gerçekleştirmek üzere ciddi yatırımlar yapıyoruz. Tek bir ekranda tüm işlemleri yapmaya olanak sağlayan AtaTrader, geçtiğimiz yıl lansmanını yaptığımız Türkiye'nin tek sosyal yatırım platformu AtaTradeBook ve web üzerinden yaptığımız sosyal medya etkileşimli canlı webinar'lar gibi yeniliklerin ardından, şimdi de Hızlı Emir ile sektöre getirdiğimiz yeniliklere yeni bir halka daha ekliyoruz. Hızlı Emir, müşterilerimizin al – sat önerilerimizi günlük hayatlarına ara vermeden, çok daha hızlı ve kolay gerçekleştirebilmeleri ve bazı durumlarda çok hızlı hareket eden piyasayı zaman geçmeden yakalama ihtiyaçlarından doğdu. Artık alışverişte, yolda, toplantıdayken bile önerilerimizi değerlendirerek, önerilen hisse için belirlenen fiyattan anında al – sat emri verebilecekler. Sektöre getirdiğimiz bu yenilikle, müşterilerimize yatırım fırsatlarını ulaştırma ve kusursuz müşteri deneyimi yaratma yolunda bir adım daha atmış olmaktan gurur duyuyoruz." dedi.
"Her 4 öneriden 3'ü getiri sağlıyor"

Ata Grubu'nun temellerindeki mühendislik altyapısından dolayı, al – sat önerilerinde büyük bir başarı oranına sahip olduklarını belirten Demiray, "10 teknik önerimizden 7'si müşterilerimize getiri sağlıyor. Ancak buradaki öncelik tabii ki gereken hızı yakalamaktı. Hızlı Emir, sadece bir mesajla kısa vadeli al – sat önerilerimizi müşterilerimize ulaştırıyor. Böylece zaman kaybetmeden hızlıca yatırım yapılabiliyor."
Hızlı Emir'in avantajları

· Araştırma Ekibi öneriyi oluşturduğu anda müşterilere anında ulaşıyor ve sadece bir tıkla şifre girilerek al – sat emri verilebiliyor.

· Yolda yürürken, toplantıdayken ya da alışveriş yaparken SMS veya email olarak gelen bir kısa vadeli al – sat önerisine tıklayıp hisse senedi alıp satılabiliyor.

· Websitesine girip kullanıcı adı ve şifre girmeye, portföyü kontrol edip fiyat takibi yapmaya son!

· Hızlı Emir ile anında al - sat emri verildiğinde yüzde yüz güvenlik sağlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title