Haberler

Asya'yı" Bulmak İçin Seferber Oldular

GÖRÜNTü DÖKÜMÜ: - Ormanda arama çalışmaları.- Kayıp kızın ailesine teslim edilişi - Anne ve babanın açıklamaları "Asya'yı" bulmak için seferber oldular- Eskişehir'de annesi ile Kent Ormanı'nda yürürken kaybolan 14 yaşındaki işitme engelli çocuk, çok sayıdaki ekibin çabaları sonucu bir okulun bahçesinde bulundu Eskişehir'de annesi ile Kent Ormanı'nda yürüyüşe çıkan ve bir süre sonra kaybolan 14 yaşındaki işitme engelli çocuk, çok sayıdaki ekibin çabaları sonucu bir okulun bahçesinde bulundu.

GÖRÜNTü DÖKÜMÜ: - Ormanda arama çalışmaları.- Kayıp kızın ailesine teslim edilişi - Anne ve babanın açıklamaları "Asya'yı" bulmak için seferber oldular- Eskişehir'de annesi ile Kent Ormanı'nda yürürken kaybolan 14 yaşındaki işitme engelli çocuk, çok sayıdaki ekibin çabaları sonucu bir okulun bahçesinde bulundu Eskişehir'de annesi ile Kent Ormanı'nda yürüyüşe çıkan ve bir süre sonra kaybolan 14 yaşındaki işitme engelli çocuk, çok sayıdaki ekibin çabaları sonucu bir okulun bahçesinde bulundu.Alınan bilgiye göre, Yenikent Mahallesi Üniversite Evleri'nde yaşayan anne Hale Kaynak, işitme engelli kızı Asya Kaynak ve köpekleriyle Kent Ormanı'nda yürüyüşe çıktı. Anne Hale Kaynak, bir süre sonra kızının ve köpeğin yanında olmadığını fark etti. Ormanlık alanda kızını arayan anne, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri çocuğun bulunması için bölgede çalışma başlattı. Çocuğun son görüldüğü yerde ve ormanda AKUT, Dorlion Arama ve Kurtarma (DAK), AFAD'ın yanı sına 1 binbaşı, 1 yarbay, 30 askerden oluşan jandarma ekibi, gönüllü vatandaşlar ile polis ekipleri arama yaptı. Asya, bir süre sonra Büyükdere Mahallesi Nisan Sokak'taki 23 Nisan İlkokulu'nun bahçesinde polis ekipleri tarafından bulundu.Ekipler tarafından araçla Üniversite Evleri'ne getirilen Asya Kaynak'ı annesi, babası ve yakınları karşıladı.Anne Hale Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının bulunması için çaba gösteren arama ve kurtarma ekiplerinin yanı sıra polis ile jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Yenikent Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title