Haberler

Asus Zenpower 10050 İnceleme

Asus ZenPower taşınabilir şarj aletini inceliyoruz.

taşınabilir şarj aletini inceliyoruz.

Akıllı telefonların günü çıkaramama derdini tamamen ortadan kaldıracak olan Asus, Zenpower adlı taşınabilir şarj aleti ile Türkiye piyasasına adım atıyor. 10050 mAh bataryası ile piyasanın fiyat performans açısından en ideal cihazı diyebiliriz.

Asus ZenPower'ı kullanmak isteyen herkes için özel renkler ve kılıflar hazırlayan Asus yetkilileri, özellikle renk konusunda seçici olarak bizlere 5 adet renk seçeneğinin yanında, 4 adet kılıf seçeneği sunuyor. Gümüş, Pembe, Altın, Siyah, Mavi renk seçeneklerinin yanında; Pembe, Sarı, Mavi, Siyah kılıf renk seçenekleri bulunuyor.

Dayanıklılık için hafif alüminyum dış kaplama kullanılarak şıklığına şıklık katan Asus, güvenliği ile hem cihazınızı hemde Zenpower'ı ısıtmadan şarj edebiliyor. Kısa devrelere, fazla voltaja, dejarşa ve aşırı akıma karşı korumasıyla Asus Zenpower, bizlere güvenli şarj deneyimi sunuyor.

5 voltluk standart kablolar ile 6 saatlik kendisini şarj etme süresinden sonra, ister akıllı telefonunuzu şarj edebilir, isterseniz de tabletinizi şarj edebilirsiniz.

Kutudan neler çıkıyor?

Kutuyu açtığımızda ilk olarak bizleri şeffaf korumalı Asus ZenPower karşılıyor, hemen yanında akıllı telefonların/tabletlerin şarj için kullandığı ve veri aktarımı için kullandığı data kablosu mevcut bunların dışında Asus ZenPower'ı nasıl kullanacağımızı anlatan küçük harita tipi kullanım kılavuzu da kutudan çıkıyor.

Telefonumun şarjını doldurabilir mi?

ZenPower'ın bataryası tamamen dolu iken; 1500 mAh cihazı 4 defa şarj edebilir, 3000 mAh cihazı 2 defa şarj edebilirsiniz.

Eğer Asus bir akıllı telefonunuz var ise batarya dolumları şu şekilde; Zenfone 5'i 3 defa şarj edebilir, Zenfone 6'yı 2 defa şarj edebilir, 'yi ise 2 defa şarj edebiliriz.

ZenPower'ı tabletimde kullanabilir miyim?

ZenPower'lar sadece akıllı telefonlar için değil tabletler içinde üretilmiştir. Yanında çıkan kablo eğer tabletinize uymuyor ise tek tarafı USB olan kablo(diğer tarafı tabletinize uyumlu olması gerekmektedir) ile tabletinizi kolaylıkla şarj edebilirsiniz.

ZenPower 10050'yi nereden alabilirim?

Asus tarafından önerilen e-ticaret için kullanılacak olan e-shop sitelerinden gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Eğer siteyi bulamadıysanıztıklayarak da satın alabilirsiniz.

ZenPower 10050 ne kadar?

Türkiye piyasasına yeni girdiğinden dolayı şuanlık Asus e-shop sitesinde %40'lık indirim ile 59 Türk Lirasına satın alabilirsiniz. İndirim bittikten sonra ise 99 Türk Lirasına satın alma imkanınız bulunuyor.

Aklınıza takılan tüm soruları aşağıdaki yorum kısmına yazarak bizlere ulaştırabilirsiniz.

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Türkiye Gümüş Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title